Bianca Drăguşanu, live pe CANCAN.ro!

Publicat: 23/05/2017 | 15:42

Bianca Drăguşanu şi-a botezat fetiţa la începutul acestei luni, după care a plecat cu Victor Slav şi cu micuţa în vacanâă în Turcia, iar recent s-a întors în ţară. La prima apariţie publică după botezul fiicei sale, Bianca Drăguşanu a intrat în live pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Blonda a apărut la volanul noii ei maşini, un Porsche. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

,,Am vândut maşina veche, am pus o mică diferenţa şi am luat-o pe asta. La şapte e trezirea, apoi mă duc la atelier. Nu în fiecare zi e la fel, mai sunt zile în care am şedinţe foto, zile în care o iau pe Sofia cu mine. Îmi iau haine şi de la second hand. Zilele trecute mi-am luat un sacou mişto, am dat 15 lei pe el. În maşină fac foarte multe lucruri, beau, mănânc, îmi pun extensiile, mă machiez şi multe altele.’’, a declarat Bianca Drăguşanu.

Zilele trecute, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav le-au jucat o farsă prietenilor şi le-au spus că ar urma să apară într-o nouă telenovelă românească împreună cu Sofia, fetiţa lor. La scurt timp, iubita lui Victor Slavc a spus că nu a fost vorba decât despre o glumă. Blonda a dezvăluit şi cum le-a venit ideea de a pune la cale o aşa farsă. ”Da, e adevărat. A fost o glumă pentru că eram ca din telenovele”, spunea Bianca. (CE S-A ÎNTÂMPLAT LA BOTEZUL FETIŢEI BIANCĂI)

Bianca şi Victor au botezat-o pe Sofia la începutul acestei luni
Bianca şi Victor au botezat-o pe Sofia la începutul acestei luni

La câteva ore după botezul fiicei sale, Bianca Drăguşanu a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară. Blonda a mărturisit că iubitul ei, Victor Slav, îşi doreşte şi un băieţel. Bianca Drăguşanu a mărturisit că nu crede că mai poate rămâne însărcinată, deoarece se simte epuizată fizic. Cu toate astea, blonda a spus că nu exclude posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară, mărturisind că se gândeşte serios să adopte un copil.