Bianca este o persoana duala, iar Victor nu stie sa-si exprime sentimentele! Vezi cine a indraznit sa spuna adevarul despre ei!

Publicat: 10/01/2015 | 00:11

Au fost si sunt cele mai mediatizate vedete din tara, au fost vazuti in fel si fel de ipostaze, dar stii ce ascunde limbajul gesturilor lor? Certurile dintre Bianca si Victor au facut deliciul publicului, dar acum mimica lor este pusa sub lupa de experti.

Expertul CANCAN.ro, Suada Agachi – consultant si trainer in limbajul trupului, a analizat gesturile si fizionomia celor mai “vanate” vedete din Romania. Potrivit specialistei, din fizionomia fetei Biancai reiese faptul ca este o persoana extrem de ambitioasa, tenace si perseverenta.

Bianca isi schimba parerea si hotararea la 180 de grade extrem de usor
Bianca isi schimba parerea si hotararea la 180 de grade extrem de usor

“Este dominatoare, avand calitati de lider, generoasa si iertatoare. Este inteligenta si analizeaza profund o situatie. Este empatica, dar nu reuseste sa evalueze destul de usor persoanele cu care interactioneaza. Poate avea un grad ridicat de agresivitate daca ajunge sa fie provocata. Este persoana duala, putand foarte usor sa treaca de la o stare la alta si chiar sa joace roluri diferite in societate”, a spus pentru CANCAN.ro Suada Agachi.

Experta CANCAN.ro a analizat limbajul trupului la doua dintre cele mai vanate vedete: Bianca Dragusanu si Victor Slav
Experta CANCAN.ro a analizat limbajul trupului la doua dintre cele mai vanate vedete: Bianca Dragusanu si Victor Slav

“El este un barbat care nu stie sa-si exprime sentimentele”

De asemenea, experta CANCAN.ro este de parere ca Bianca Dragusanu este foarte pretentioasa legat de orice lucru, om sau situatie din viata ei si poate deveni irasicibila destul de usor. Poate sa para foarte convinsa si hotarata in diverse situatii, dar are tendinta de a-si schimba parerea si hotararea la 180 de grade extrem de usor.

Potrivit specialistei Bianca este o persoana duala
Potrivit specialistei Bianca este o persoana duala

“In filmuletul de la terasa, observ cu mare usurinta cum ospatarul este cel care le atrage atentia ca sunt urmariti de presa. Victor fiind un barbat caruia nu ii plac semnele de afectiune desfasurate in public, se vede clar cum cei doi pastreaza o distanta. Faptul ca le este distrasa atentia urmarind sa vada cine ii filmeaza, nu se observa nimic special in comportamentul lor. Pot concluziona ca Victor si Bianca sunt o combinatie interesanta avand in vedere diferenetele de caracter care ii creioneaza pe amandoi, ea avand mereu nevoie de afectiune si tandreturi, iar el fiind un barbat care nu stie sa-si exprime sentimentele”, a mai explicat Suada Agachi.

Suada Agachi
Suada Agachi

“Are nevoie acuta de afectiune”

Avand in vedere ca Bianca Dragusanu are opreatii estetice la fata, caracterizarea ei se face dupa forma fetei care o are in acest moment. Chiar daca este operata o persoana, ea isi schimba comportamentul dupa cum arata si forma fetei, a tinut sa precizeze expertul CANCAN.ro.

Victor Slav a preluat mania selfie-urilor de la Bianca
Victor Slav a preluat mania selfie-urilor de la Bianca

“Asadar, Bianca Dragusanu, are cateva componente ale fetei modificate, care, implicit i-au modificat si comportamentul, putand fi o persoana cu totul diferita de cum s-a nascut, tocmai din cauza operatiilor estetice. Ceea ce a fost la ea si ceea ce inca exista este un singur lucru: nevoia acuta de afectiune si atentie. Atat de acuta, incat a reusit ca o lumea intreaga sa o cunoasca”, a mai spus experta CANCAN.ro.

Sauda Agachi este consultant si trainer in limbajul trupului
Sauda Agachi este consultant si trainer in limbajul trupului

“Mimica fetei sale arata furie retinuta”

Pe cealalta parta a baricadei, dup ace a analizat forma fetei a fostului prezentator meteo, Suada Agachi a spus ca el este o persoana foarte incapatanata care reuseste foarte bine sa-si ascunda emotiile si trairile. Este un om care reuseste sa ascunda foarte bine anumite aspecte ale vietii sale dar si secretele altora. Este un pastrator de secrete.

Ca si cuplu cei doi formeaza o combinatie foarte interesanta
Ca si cuplu cei doi formeaza o combinatie foarte interesanta

“Este un barbat foarte pretentios care se ascunde in spatele unei masti joviale si prietenoase, dar niciodata nu se deschide complet in fata unei persoane. Este un barbat sceptic din fire, nu se increde in oameni. Posibil sa aiba maximum doua sau trei persoane in viata lui care sa-l cunoasca cu adevarat”, a mai spus Suada.

victor slav

De altfel, specialist in limbajul trupului ne-a spus ca Victor nu este un om de actiune, ci este traditionalist. Vedeta tine cont foarte mult de principiile cu care a fost crescut sau educat. Este genul de om care nu se schimba pentru nimeni si nimic in lume.

—————————————————————————————–

CITESTE SI

In casa Oanei Roman cocosul este de sex feminin! “Oana este cea care ii traseaza si creioneaza scopurile!”

Bianca si Victor, dati de gol de cel mai bun prieten al lui Slav! “Am fost cu ei la…”

Lovitura de teatru! Bianca si Victor Slav, din nou impreuna. CANCAN.RO are dovada

—————————————————————————————–

“Are o putere de concentrare foarte ridicata, dar caracterul sau lent si prea multa analiza il determina sa renunte la multe scopuri propuse. Iubeste linistea si nu se simte bine in fata reflectoarelor, chiar daca stie cum sa pozeze si sa para degajat. Din cauza scepticismului sau nu poate iubi pana la capat. Are retineri in a se deschide in fata cuiva si evita sa-si arate iubirea fata de o persoana. Are un caracter echilibrat, are o personalitate puternica si nobila, calitatile sale fiind predominant artistice. Mimica fetei sale arata furie retinuta”, a conchis experta.


Va sustine un curs in Bucuresti

Suada Agachi se va afla in Bucuresti in perioada 12 ianuarie -17 ianuarie, pentru a sustine cursul “Limbajul Trupului si Fizionomie-Tipologia si Caracterul Omului. Tehnici de Descifrare a Gandurilor si Emotiilor”. Cursul va ajuta in toate domeniile vietii. Cursul dureaza sase zile, de luni si pana vineri de la ora 18:00 la 22:00 si sambata de la ora 12:00 la 16:00. (A.S.)