Bianca Pop revine cu un episod scandalos! „Ispita” a postat un filmuleț deocheat pe internet! 

Publicat: 04/07/2020 | 12:16
Bianca Pop revine cu un episod scandalos! „Ispita” a postat un filmuleț deocheat pe internet! 

La scurt timp după ce a contrariat pe toată lumea cu un comportament cel puțin bizar, Bianca Pop revine cu un episod scandalos. „Ispita” a postat un filmuleț deocheat pe internet! 

După ce a fost filmată în timp ce se bălacea desculță într-o baltă, în fața unei cafenele din București, și după ce a fost protagonista unui alt clip presărat cu înjurături, Bianca Pop se pare că a devenit dependentă de… clipuri revoltătoare. 

„Ispita” de la Insula Iubirii a postat pe internet un clip care i-a enervat pe internauți și a stârnit din nou un val de remarce despre consumul de droguri. 

S-a filmat complet dezbrăcată!

Dezbrăcată de la brâu în sus, Bianca s-a filmat în timp ce își acoperea zona intimă cu mâna, iar sânii și-i „tunase” virtual cu niște bancnote de dolari. 

Dincolo de asta, „ispita” a scris un mesaj vulgar, care i-a adus numeroase comentarii pline de jigniri. 

„Toți l*** vor p**dă. Acum, eu vă întreb: Știți cum se l*** ?.. 🤔😅”, a scris ea.

Acum ceva vreme, bruneta a făcut o altă declarație tranșantă, care i-a adus antipatia internauților. 

„Eu vorbesc doar cu milionari în euro, dacă n-aveți bani să nu-mi scrieți. Eu nu vorbesc cu boschetari!”, spunea „ispita”. 

În încercarea de a pune capăt speculațiilor, Bianca a postat pe o rețea socială un mesaj în care anunța că nu consumă stupefiante și că este dispusă să dovedească printr-un test, oricând. Mai mult, bruneta a declarat că era nedormită de multe ore și că băuse alcool.

„Am o viață prea minunată ca să dorm”, a scris Pop.

Recent, în mediul online a apărut o altă înregistrare cu „ispita”, în fața aceleași cafenele de unde a fost dată afară. Din câte se pare, întâmplarea bizară a avut loc cu o zi înainte de filmarea în care bruneta înjura. „Am card, n-am cash, fu@#$@ În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”, spunea Bianca, în timp ce își clatină capul.