Bianca si-a lansat o colectie de rochii de mireasa! INCREDIBIL ce le sfatuieste pe viitoarele sotii: „In noaptea nuntii sa….”

Publicat: 20/01/2014 | 18:05

Bianca Dragusanu a fost in weekend la Sibiu, unde si-a lansat o colectie de rochii de mireasa. Roscata are un sfat foarte interesant pentru viitoarele mirese, chiar daca ea se afla in plin scandal conjugal cu fostul ei, Victor Slav.

„Eu i-as recomanda unei mirese in noaptea nuntii sa se imbrace in cel putin 3 rochii, este destul timp pentru asta, nu trebuie sa aiba o singura rochie. Eu nu am avut timp pentru 3 rochii”, a declarat Bianca, intrebata de reporterii emisiunii „La Maruta”.

Bianca a refuzat sa mai discute despre relatia cu Vistor Slav sau cu Adi Cristea, precizand ca acum „afacerile au prioritate”.

————————————————————————–

Dezvaluire de senzatie despre noul „Print” al Biancai! Dupa ce s-a maritat cu Victor, a fost cu EL in Dubai. Vezi POZA cu ei doi!

„Toata lumea s-a lamurit cine-i Bianca”…Mama lui Adrian Cristea o desfiinteaza acum pe roscata!

—————————————————————————-

„Pe plan personal nu stiu, nu mi-am facut niciun plan. Socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, dupa cum vedeti”, a adaugat roscata.

Interesant este ca Bianca s-a cazat in acelasi hotel din Sibiu unde a stat de Revelion cu sotul ei, Victor, dar unde a primit flori de la Adi Cristea, fostul ei iubit.

bianca dragusanu pe podium

„Sunt un om pozitiv, viata merge inainte, nu este alcatuita doar din povesti, am o viata reala, sunt ocupata. Vineri am iesit in club, unul din amicii mei a fost prezentat ca iubitul meu, dar nu este adevarat. Nu am chef sa-mi deschid sufletul in fata tuturor. Viata e o lupta, e frumoasa, trebuie gandit si simtit pozitiv”, precizeaza Bianca.

Roscata spune ca va merge in vacanta in Maldive alaturi de prietenele ei, cu care a fost si in Dubai.

Victor Slav vrea sa divorteze

Imediat dupa sarbatori, Bianca a petrecut cateva zile la Paris alaturi de Adi Cristea.

Dupa ce a aflat ce-a facut sotia lui, Victor Slav a anuntat ca vrea sa divorteze.

Deocamdata nimeni nu stie ce se va intampla, cert este ca Bianca regreta aceasta decizie, iar Victor nu pare chiar hotarat sa se desparta de sotia lui.

Adi Cristea va pleca in Israel, unde va juca la o noua echipa, dupa ce contractul cu Steaua i s-a terminat.

R.R.

 

Citește și...