Blaga a chefuit cu colegul de “faptă” în prima zi a anului. Imagini fabuloase cu ”Buldogul” şi generalul cu geanta cu 700.000 €. Nababul milionar anchetat de DNA a sponsorizat chiolhanul împărătesc de la ziua fostului ministru de Interne

Publicat: 03/01/2018 | 00:00

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică în exclusivitate imagini fabuloase cu fostul Ministru de Interne Vasile Blaga, actual boss PNL! "Buldogul", aşa cum era poreclit Vasile Blaga în perioada în care se afla la vârful lumii politice din România, şi-a sărbătorit în stil mare onomastica la Poiana Braşov!

Vasile Blaga şi apropiaţii lui au chefuit la hotelul de lux Edelweiss din Poiana Braşov, deţinut de milionarul Călin Mitică, anchetat de DNA. Hotelul de 4 stele a fost închis pentru petrecerea lui Blaga, însă CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a obţinut imagini video, pe care le publică în mega-exclusivitate.

Imaginile sunt realizate în jurul orei 11 seara, când Blaga, aşezat la loc de cinste, în capul mesei, bea vin alături de apropiaţii săi, printre care şi fostul chestor Liviu Popa, cu care, de altfel, este coleg de dosar! Vinul a curs din belşug la chiolhanul împărătesc al lui Blaga, petrecăreţii şi dansând. Imaginile pe care le publicăm în exclusivitate îl arată pe fostul ministru Blaga cu cămaşa ieşită din pantaloni, semn că s-ar fi zbenguit din plin înainte de a fi filmat. (CITEŞTE ŞI: Micuţul ”Şefu’” l-a denunţat mincinos pe ”Buldogul” Blaga. Cum a încercat aşa-zisul general-multimilionar să se “spele” de acuzaţii grele)

Blaga a băut vin şi a dansat, potrivit martorilor
Blaga a băut vin şi a dansat, potrivit martorilor

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, Vasile Blaga nu plăteşte niciodată la hotelul deţinut de nababul Călin Mitică, iar lumea spune în oraş că Mitică îi ţine o socoteală aparte lui Blaga în Ucraina. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Ginerele Buldogului a ”rupt-o” pe grecească în club, la mare!)

Fostul chestor Liviu Popa, prins cu o geantă cu 700.000 de euro în maşina lui Blaga!

Liviu Popa, la acea vreme şeful Poliţiei Bihor, a fost prins în 2016 în maşina lui Vasile Blaga cu o geantă în care s-ar fi aflat 700.000 de euro. Scandalul a izbucnit fiindcă Liviu Popa a fost implicat într-un accident în timp ce conducea maşina lui Blaga.

Audiat la DNA în acest caz, Vasile Blaga a susţinut că l-a rugat pe Popa să îi scoată din garaj o maşină „cu motor Diesel”, pe care şeful IPJ Bihor a tamponat-o într-un accident în judeţul Braşov, potrivit evz.ro. Accidentul s-a soldat cu o victimă rănită uşor. Blaga a spus că l-a rugat pe „prietenul de familie” Liviu Popa să-i plimbe maşina, pentru că aceasta ar fi avut probleme dacă ar fi stat prea mult în garaj.

„Niciodată, procurorul nu mi-a sugerat, nu că mi-a pus vreo întrebare, despre bani care s-ar fi găsit, sau liste, din ce am mai citit. Acestea sunt niste inepţii. Că nu avea ce să se găsească în maşină”, declara Vasile Blaga.

Fiica lui Blaga, angajată în imperiul lui Călin Mitică

Potrivit national.ro, fiica lui Vasile Blaga, Agathe, a fost angajată pe un post de manager consilier în imperiul lui Călin Mitică. Nababul Călin Mitică a fost reţinut în 2014 într-un dosar de corupţie în care au avut loc mai multe percheziţii la CFR Călători, CFR Marfă, SC Transferoviar, punctul de lucru din Bucureşti, şi Remarul 16 Februarie. Dosarul viza mai multe licitaţii trucate, în favoarea companiei Transferoviar.

Alături de Călin Mitică au mai fost reţinuţi atunci directorul Transferoviar Grup, Kinga Mădărăşan, şi fostul director al Remarul 16 Februarie Adriian Ştefan, după o noapte întreagă de audieri. Călin Mitică este afaceristul care controlează acţionariatul Remarul 16 Februarie S.A. Cluj Napoca şi S.C. Transferoviar S.A. Cluj Napoca.

(N.D.)

Citește și...