Acasă » Știri » Știri interne » Blestemele au ajuns-o! Zavo nu se bucura de avere nici la patru luni de la moartea Marioarei. A ramas si fara gaze

Blestemele au ajuns-o! Zavo nu se bucura de avere nici la patru luni de la moartea Marioarei. A ramas si fara gaze

De: Cancan 24/08/2015 | 00:10

Saraca fata bogata, Oana Zavoranu, nu se poate bucura de banii mosteniti nici la patru luni de la moartea mamei sale. Desi face pe justitiara si isi ameninta asociatul cu DNA-ul si Anaf-ul, Zavo nu mai face fata cheltuielilor.

Saraca fata devenita bogata doar in acte, momentan, tuna si fulgera ca banii din firma mostenita sunt departe de a-i avea in mana.

 

Oana risca intre 2 si 7 ani de inchisoare
Oana risca intre 2 si 7 ani de inchisoare

 

Desi numara zilele, orele si minutele pana la intrunirea cu ceilalti asociati, cand astepta sa primeasca functia suprema in Agricomex, aceea de presedinte, minunea nu s-a intamplat nici la patru luni de cand scaunul ocupat de Marioara a fost lasat vacant. Oana si-a asteptat asociatii si cu chilotii la vedere, si cu sanii in vant… si nici asa nu i-a convins sa participe la adunarea generala. Turbata ca planurile ii sunt date peste cap, Zavo i-a declarat razboi celui care o persifleaza, detinatorul a 43 % din actiuni, Dragos Stoian. Acesta i-ar fi cerut Oanei documente care sa ateste faptul ca are studii in domeniul afacerilor, dar si cazierul.

 

Oana Zavoranu

 

Zavo i-a oferit in schimb vorbe dulci si dezvaluiri demne de… Sherlock Holmes. Asociatul ei, spune Oana, ar avea afaceri dubioase, legaturi cu gruparea terorista Hezbollah, si increngaturi in dosarul Microsoft.

CITESTE SI: Ia calmante cu pumnul de 24 de ore. Oana Zavoranu, marturisiri socante dupa moartea motanului Marty: „L-am iubit mai mult ca…”

Mesajul năucitor al Oanei Zăvoranu! Lumea a înlemnit când vazut asta
 

 

Data in judecata de asociat

 

La toate aceste acuzatii, asociatul i-a raspuns cu trei procese! Intrucat Zavo ar fi luat decizii in firma, fara acordul asociatului, acum trebuie sa raspunda in instanta pentru faptele comise.

 

E posibil ca Oana sa fi semnat niste acte necesare la preluarea afacerilor
E posibil ca Oana sa fi semnat niste acte necesare la preluarea afacerilor

 

Zavoranca, in schimb, sapa dupa probe, rasfoieste teancuri de dosare pe care le plimba pe la avocati. Ba mai mult, il ameninta cu DNA-ul si ANAF-ul, la fel cum ii promitea si Marioarei ca-i va face, inainte ca aceasta sa se stinga din viata. Parca un blestem face ca Zavo sa nu se bucure de roadele averii, nici macar acum cand si-a reintrat in drepturi. „Si asteapta sa-i vina banii de pe niste chirii, de la niste spatii, si de la un cimitir deja existente, ca vreau sa spuns ca acest agricomex, din 2000, de la moartea lui Zavoranu, nu s-a achizitionat nici macar un fir de ata.

 

Oana Zavoranu

 

Ba din contra, pot sa spun ca acest mare om de afaceri, a reusit performanta de a pierde si un magazin, practic mi-a micsorat averea lasata de tatal meu. Asa ca, s-o lasam mai subtire cu femeia de afaceri ca mi-e mie jena de jena ei” declara, nu demult, Oana despre mama ei, in timp ce Marioara ii raspundea: „A facut Oana Agricomexul sau cine l-a facut? Sotul dvs! Adica ce spui? Tatal Oanei, nu dvs. Pai, stii ca tatal Oanei n-a avut nimic”.

 

E falita

 

Dupa moartea Marioarei, Zavo a crezut ca va incasa lunar din firma sute de mii de euro. Cel putin, asta credea despre Marioara, care nu beneficia decat anual de veniturile obtinute din dividende. „Tot spunea ca nu sunt eu in stare, ca ea gestioneaza bine… adevarul e ca nimeni nu ar putea sa stea si sa nu faca nimic, si sa primeasca in cont, pe 31, sau pe 1 ale lunii, sute de mii de euro.

 

zavo

 

Respectiva distinsa sarlatanca, pe langa ca ia un salariu fabulos de la firma unde normal ca si-a facut si carte de munca, are si o pensie. Deci, ea este si actionara, patroana, e si femeie de afaceri, e si pensionara. Deci, iata ca se poate!” tuna si fulgera Oana la adresa mamei sale.

 

I-au taiat gazul

 

Apropo de venituri necuvenite, si Zavo ar beneficia de o pensie. De cea a bunicii sale, batrana Fima, ramasa in casa Marioarei de la Afumati. Batrana, trecuta de 90 de ani, nu vede niciun leut din pensia de peste o mie de lei.

 

oana zavoranu

 

Lunar, de la posta, banii ar ajunge direct la Zavo. Intre timp, la vila Marioarei, sustin vecinii, s-ar fi taiat gazul pentru neplata facturilor. In opinia Oanei, vinovata de toate nenorocirile care i se intampla e tot Marioara! Chiar si moartea pisicului lui Zavo, Marty, trecut de 18 ani, ar fi survenit tot din vina Marioarei, intrucat s-a stins din viata in aceeasi zi de 17.

 

 

Crede ca e blestemata

 

Soarta Oanei Zavoranu a fost pusa in repetate randuri sub semnul blestemelor. Ghinionul in dragoste, cariera si afaceri o pandeste de mai multi ani iar situatia nu pare sa se schimbe, ba din contra.

 

Oana zavoranu

 

Acum, Zavo sustine pe pagina ei de socializare ca toate nenorocirile i se intampla din cauza blestemelor aruncate de mama ei si dincolo de moarte. Problemele pe care le are cu preluarea mostenirii si, mai nou, moartea pisicului Marty, sunt din cauza blestemelor Marioarei, sustine Zavo. „Ca banii sunt toti ai ei, au fost ai ei, si niciodata nu vor fi de partea mea” spunea Zavo de curand, iar Vadim completa: „E clar ca e un blestem la mijloc, ea nu va avea parte de banii aia”. 

 

Marioara

 

Si, momentan, chiar nu are parte de ei. Desi a intrat legal in posesia mostenirii, problemele se tin lant la firma din care ar trebui sa scoata bani. Sirul blestemelor de pe capul Oanei Zavoranu vine insa din mai multe directii. Cel mai apasator, sustine Zavo, este acela aruncat de Marioara inca de pe vremea cand a nascut-o. „La tine in emisiune a spus ca m-a blestemat? Da! A recunoscut. Tii minte emisiunile in care spune ca blesteama ziua in care m-a facut, ca nu m-a vrut. Da, am asezat-o pe un scaun si am intrebat-o daca-i adevarat ca a blestemat-o, si a zis da. Da, femeia a zis da. Doamne, ce blestem pe mine” declara Zavo la Cancan.ro.

 

Blestemata si de vrajitoare

 

Blestemele au curs siroaie si din partea asa ziselor vrajitoare care au fost date de Zavo pe mana politiei.

 

Oana a apelat la vrajitoare ca sa-l recucereasca pe Pepe
Oana a apelat la vrajitoare ca sa-l recucereasca pe Pepe

 

„Dusmanca mea nu e, dar cu siguranta o sa vada ce o sa se intample cu ea, ca praful o sa se aleaga de ea. Pentru ca a mintit! O blestemati? O blestem pentru ca sotul meu e pe nedrept arestat” spunea Mihaela Minca, in urma cu ceva timp, in timp ce o alta vrajitoare, Bratara, spunea: „Sa se aleaga praful si pulberea de ei! Pai, da` te duci s-o omori pe ma-ta si pe unchi`tu? Si tu sa ramai teafara?

 

Vrajitoarea Bratara

 

Zavoranu de care a primit? Ce sa primeasca, barbati, armasari! Umbla nebuna dupa baiatul meu sa traiasca cu el. Am aflat la timp si mi-am oprit baiatul, sa-si vada de treaba ei!”.

 

La aceleasi doamne cu fuste lungi si colorate a apelat Zavo ca sa scape, chipurile, de blestemele mamei sale. „Buna, Oana! Buna! Ne spui si noua de ce ai venit? Pai, de ce sa vin… am probleme cu Marioara, cu argintul viu. Si este o problema legata de mama ei, strict personal. Fata se simte rau… A apelat pentru un talisman de aparare sa nu i se mai lipeasca alte blesteme din partea mamei ei si atata tot” se completau reciproc Oana si Vrajitoarea Vanesa.

 

Vrajitoarea Vanessa
Vrajitoarea Vanessa

 

Zavo a incercat in alte randuri sa indeparteze ghinioanele cu propria urina. A gasit pe capota masinii sale o gaina jumulita! Convinsa ca cineva ii face farmece, bruneta a stins vrajile stropind masina de cateva zeci de mii de euro cu urina.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Recompensă 15.000 de euro pentru cine îl găsește pe acest bărbat! Ce a furat
Recompensă 15.000 de euro pentru cine îl găsește pe acest bărbat! Ce a furat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi: ”Dumnezeu ne-a dat o mână de ajutor”
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...