Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Blestemele care intrec orice imaginatie! Ace, papusi voodoo si farmece pentru spor si moarte subita in casa Printului Tiganilor!

Blestemele care intrec orice imaginatie! Ace, papusi voodoo si farmece pentru spor si moarte subita in casa Printului Tiganilor!

De: Cancan 11/11/2014 | 01:00
Blestemele care intrec orice imaginatie! Ace, papusi voodoo si farmece pentru spor si moarte subita in casa Printului Tiganilor!
Timp de trei ani, Leo si Jasmine au avut o relatie cu nabadai

Povestea de dragoste dintre Leo de la Strehaia si Carmen Serban ascunde amanunte socante! Se pare ca solista a apelat la farmece pentru a-l tine aproape pe "Printul Tiganilor", acesta fiind la un pas de moarte din cauza unei vrajitoare.

 

In urma cu ani buni, Carmen Serban s-a iubit cu Leo de la Strehaia si erau atat de indragostiti, incat dadeau de inteles ca vor imbatrani impreuna. Din pacate, povestea lor de dragoste nu s-a bazat numai pe sentimente sincere, caci se pare ca artista a conlucrat cu o vrajitoare pe care a si adus-o in casa de teama ca Leo sa nu o paraseasca.

 

carmen serban

A adus vrajitoarea in casa lui Leo

 

Conform unor surse apropiate ale celor doi, se pare ca a „angajat” o vrajitoare pentru a o ajuta in cariera ei. Profitand de prezenta femeii in casa in care locuia alaturi de Leo, Carmen i-a cerut acesteia sa o ajute si in relatia amoroasa pe care o avea cu omul de afaceri. Cu alte cuvinte, solista s-a apropiat de asa-zisa vrajitoare pe nume Ani si i-a cerut sa o ajute, intru prosperitate, in tate planurile vietii ei, atat personal, cat si profesional. Conform surselor noastre, solista i-ar fi cerut vrajitoarei sa ii faca farmece lui Vali Vijeli si lui Adrian Minune, cantareti care o eclipsau pe nou lansata Carmen Serban. Mai exact, artista i-ar fi cerut vrajitoarei sa le ia din spor lui Vali Vijeli si lui Adrian Minune si sa o ajute pe ea sa aiba mai multe cantari decat cei doi la un loc. Contactat telefonic, Leo a confirmat zvonurile si mai ales prezenta asa-zisei vrajitoare in casa lor.

 

Leo de la Strehaia

I-a facut si lui Leo farmece

 

Leo sustine ca o cunoaste pe aceasta doamna Ani, originara din Orsova si ca, la inceput, nu a vrut sa creada in practicile nu tocmai ortodoxe ale femeii: „Da, o stiu pe doamna Ani. A adus-o Carmen in casa in perioada cand aveam o relatie si locuiam impreuna. La inceput ma amuza ceea ce imi povesteau amandoua, cum incearcau ele sa-i faca pe Vali Vijelie si pe Adrian Minune sa nu mai fie atat de cautati pentru cantari si pe val sa fie Carmen. Insa, in momentul in care am simtit pe propria piele ce puteri avea vrajitoarea nu am mai fost la fel de amuzat”, ne-a povestit Leo. Barbatul a fost la un pas sa-si piarda viata si a primit blestemele doamnei Ani deoarece nu a vrut sa-i dea bani, dupa cum el insusi ne-a povestit, contrariat:

Timp de trei ani, Leo si Jasmine au avut o relatie cu nabadai
Timp de trei ani, Leo si Jasmine au avut o relatie cu nabadai

„Intr-o zi am venit acasa si am lasat pe masa din living o suma de bani. Era una destul de mare. M-am dus sa ma dezbrac de haine si cand m-am intors banii nu mai erau. Pentru ca in casa nu era decat aceasta Ani, imediat am acuzat-o ca ea mi-a furat banii. Femeia a recunoscut imediat si a zis ca nu imi da inapoi niciun ban, ca ii pastreaza. Am inceput sa ne injuram si sa o amenint, iar ea m-a blestemat. Mi-a zis ca imi da banii, dar ca o sa mor. La inceput am ras, dar dupa m-am panicat, mai ales ca trebuia sa plec la drum sa ma intalnesc cu cineva. In ziua aia am luat-o pe Carmen cu mine in masina. Coincidenta sau nu, am facut accident, ne-am rostogolit cu masina pentru ca am intrat cu viteza intr-o balta destul de adanca. Din fericire, doar masina a fost avariata, noi nu am patit nimic. Cand ne-am intors acasa, Ani mi-a spus razand ca n-am murit deoarece eram in autoturism cu Carmen. Ciudat este ca nu o anuntase nimeni de accident, asa ca am inceput sa-mi pun semne de intrebare„, ne-a mai declarat Leo.

 

Carmen Serban spune ca nu va atinge niciodata fericirea suprema
Carmen Serban spune ca nu va atinge niciodata fericirea suprema

I-au facut voodoo cu un ursulet de plus

 

„Printul Tiganilor” isi mai aduce aminte ca, in aceea perioada, nu reusea deloc sa se desparta de Carmen, in ciuda scandalurilor pe care le aveau. „Dupa ce i-am dat bani, vrajitoarea mi-a povestit tot ce ii cerea Carmen sa faca legat de mine. Dupa fiecare cearta, o punea sa ma strige prin gaura cheii si sa ma aduca inapoi. Culmea este ca, desi eu eram decis sa ma intorc la Strehaia, ceva parca ma aducea inapoi acasa. Cel mai grav a fost in momentul in care mi-am pierdut cunostinta. O data am plecat spre Strehaia, tot dupa un scandal, iar la jumatatea drumul m-a luat o durere imensa de cap. M-am intins la marginea drumului. Un prieten care ma insotea a sunat-o pe Carmen sa-i spuna de starea mea, iar ea atunci i-a cerut doamnei Ani sa faca ceva sa imi revin. Cand am ajuns acasa, mi-au povestit ca imi faceau vodoo pe un urs de plus pe care eu i-l facusem cadou lui Carmen, iar durerea de cap de atunci era din cauza unui ac infipt in capul ursului”, ne-a mai spus Leo.

 

CITESTE SI:

VIDEO Leo de la Strehaia, despre Carmen Serban: „Am mai ‘incercat-o’ asa, ca eu sunt vagabond, dar nu a acceptat sa facem sex cu alta femeie”

Carmen Serban: „Am umblat si cu barbati insurati! Leo de la Strehaia este unul dintre ei si vorbeam des cu sotia lui”

 

leo de la strehaia

Au scapat cu greu de ea

 

Satul si mai ales terifiat de actiunile vrajitoarei, Leo i-a cerut iubitei sale sa o goneasca din casa. Deoarece le-a fost teama de reactia femeii, cei doi s-au gandit la o strategie pentru a se debarasa de ea. Leo si Carmen i-au spus ca pleaca intr-o vacanta si ca nu o pot lua cu ei, dar nici nu o pot lasa singura in casa, asa ca au dus-o inapoi in localitatea natala, la Orsova. Cand s-au intors, Leo i-a interzis lui Carmen sa o mai contacteze telefonic si i-a cerut sa se rupa definitiv de ea.

 

Denisa Macovei

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce se întâmplă dacă dormi prea mult în Joia Mare. Joia Mare din Săptămâna Patimilor se mai numeşte şi Joia Neagră
Ce se întâmplă dacă dormi prea mult în Joia Mare. Joia Mare din Săptămâna Patimilor...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...