Blonda de 46 de ani, singura si disponibila, Tania Budi s-a lipit de un milionar generos! Insa fara prea mare succes!

Publicat: 30/03/2014 | 11:58

La cei 46 de ani si fara obligatii, Tania Budi isi petrece timpul in compania unui milionar excentric. Renumit pentru proprietatile luxoase, dar si pentru generozitatea cu care isi alinta iubitele, omul de afaceri Bibi Galan nu pare insa prea impresionat!

Tania Budi si Bibi Galan - 5

Insotita de doua prietene, Tania Budi s-a relaxat cu un film la mall, in compania omului de afaceri Bibi Galan. Seducatoare chiar si la cei 46 de ani, blonda a afisat o forma fizica de invidiat si a parut sa se simta in largul ei in compania selecta a milionarului. 

Tania Budi si Bibi Galan - 3

Cei patru au mers glont la casa de bilete, apoi au facut un popas ca sa se aprovizioneze cu sucuri si floricele. Intamplarea a facut ca Tania sa fie mereu in dreapta excentricului milionar, ba chiar a facut tot posibilul ca sa-i fie cat mai aproape.

Tania Budi si Bibi Galan - 6

S-a apropiat periculos de milionar!

Probabil nehotarata in privinta comenzii, Tania a parut sa profite de moment ca sa se lipeasca de insotitorul ei, in timp ce milionarul a parut sa ii ofere ajutorul cu un sfat.

Tania Budi si Bibi Galan - 4

Seara a continuat la o sueta, inainte de inceperea filmului. In timp ce Tania s-a conversat cu prietenele ei, Bibi Galan a parut mai interesat de o discutie purtata la telefonul mobil.

 

Tania Budi si Bibi Galan - 1

Singura si disponibila, desi este una dintre cele mai frumoase romance, Tania nu si-a gasit nici pana la cei 46 de ani, un partener stabil, alaturi de care sa-si intemeieze o familie. Daca o vreme indelungata, niciun mascul nu a mai fost vazut la bratul ei, blonda pare sa-si fi gasit in sfarsit o companie pentru o iesire in oras.

Tania Budi si Bibi Galan - 2

Bibi Galan are o avere de 30 de milioane de euro.

La 54 de ani si cu o avere de peste 30 de milioane de euro, omul de afaceri Bibi Galan pare sa stie cum sa cucereasca inima unei femei. Milionar excentric, caruia ii place sa epateze cu limuzine de lux, iahturi sau ceasuri extrem de scumpe, partenerul de film al Taniei Budi este cunoscut si pentru generozitatea cu care isi alinta iubitele.

CITESTE SI…

Singura la 45 de ani! Tania Budi a facut public motivul pentru care nu s-a maritat niciodata

I-a aratat portofelul si s-a luminat! Bibi Galan a impacat-o galant pe „Lady Di” in parcare

Bibi Galan - 2

Citește și...