Blonda lui Tuncay, scandal în plină stradă! Sandra a început să se isterizeze când a văzut ce cadou a primit

Publicat: 07/12/2017 | 13:37

După ce a fost plecată o perioadă în Anglia, împreună cu iubitul ei, Sandra Smaranda, cunoscută drept ”blonda lui Tuncay”, s-a întors în ţară. Recent, tânăra a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ, în care apare alături de un bărbat şi este într-o ipostază nemaivăzută până acum.

Blonda îi face un mega scandal  bărbatului care o acompaniază, în plină stradă, dar se pare că totul face parte dintr-un show regizat. Sandra ne-a arătat că este talentată la actorie, iar momentul de stand up comedy a fost apreciat de internauţi.

Hai, că m-ai ţinut în suspans toată ziua. Sper să merite, ştii că vreau ceva ce-mi bucură inima, până la urmă nu sunt eu iubita ta?! Hai că am îngheţat, unde-i cadoul? Ai înnebunit la cap, ce-i cu sărăcia asta de idee? An de an numai maşină îmi iei? Ce să îmi convină, maşini an de an? Ia-mi şi mie o vacanţă, ceva!”, sunt replicile spuse de blondină.

 

Atunci când nimic nu-ţi convine…

Posted by Casandra Smaranda on 6 Decembrie 2017

Unul dintre prietenii virtuali o felicită pentru rol“Joci bine, asta e serialul Lectie de viaţa”, la care blonda îi răspunde: “Nu…asta am filmat-o noi aşa, de distracţie”.

Citește și...