Bogdan Nicolai face declaratii incendiare: „Mereu am oscilat intre ele, ca intre o nevasta si o amanta dar…”

Publicat: 23/11/2014 | 11:56
Bogdan Nicolai face declaratii incendiare: „Mereu am oscilat intre ele, ca intre o nevasta si o amanta dar…”

Bogdan Nicolai a devenit cunoscut ca Dj la Pro Fm insa a decis sa ia o pauza de la radio pentru a intra in televiziune. Astfel, acum este scenarist la "Vocea Romaniei" insa isi rontunjeste veniturile lucrand si ca MC la diferite evenimente.

Bogdan Nicolai se reprofileaza incet dar sigur. Fostul Dj de la Pro Fm, in prezent scenarist la emisiunea concurs „Vocea Romainei” a intrat pe piata de organizari de evenimente unde activeaza ca Maestru de Ceremonii. Desi initial a fost sceptic cu privire la aceasta noua meserie, acum Bogdan Nicolai este incantat pana peste cap de postura de MC. 

bogdan nicolai

„Mereu am oscilat intre radio si televiziune, ca intre o nevasta si o amanta, dar le iubesc la fel de mult pe amandoua. Incerc sa ma ocup si de meseria de Maestru de Ceremonii. Eu chiar o vad ca pe o meserie in toata regula. Aplic un mix de lucruri pe care le-am invatat in ani de zile: scrisul, pentru ca si aici e nevoie de un scenariu, interactivitatea de la radio, felul in care am invatat in facultate sa inteleg un brand si o campanie de comunicare, trucuri de actorie si multa documentare”, ne-a declarat Bogdan Nicolai.

CITESTE SI

DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai a invatat sa conduca tramvaiul de o vedeta! Vezi cine i-a dat lectii!

Dj-ii ProFM Nicolai si Gicu si-au pus fotele populare pentru lansarea in premiera a albumul Zdob si Zdub


A mostenit umorul de la tatal sau

bogdan nicolai

Bogdan Nicolai este renumit pentru umorul sau si spune ca a mostenit aceata calitate chiar de la tatal sau. „Tata are foarte mult umor. Cand eram mic ii spuneam ca m-a facut ca sa aiba de cine sa faca misto. De la el am invatat sa fiu autoironic si sa iau viata in gluma. Nu cred ca te nasti cu umor, dar cred ca ti-l poti educa si dezvolta, poti invata sa faci glume bune. Toti marii sefi de stat au in echipa un specialist care ii invata ce sa spuna ca sa fie haiosi. Fix asta e job-ul pe care vreau sa-l am la batranete. Nu, nu specialist, la presedinte ma refeream”, ne-a mai spus el.

Georgiana Coman