BOMBA ANULUI! Liviu Varciu a recunoscut totul, in premiera: „Am cerut-o de nevasta”

Publicat: 16/01/2015 | 16:12
BOMBA ANULUI! Liviu Varciu a recunoscut totul, in premiera: „Am cerut-o de nevasta”

Nu mai exista niciun dubiu ca Liviu Varciu si Ilinca Vandici au fost impreuna. Cei doi au format un cuplu pentru scurt timp, insa prezentatorul a recunoscut ca a avut intentii serioase.

Este unul dintre cei mai celebri barbati din Romania, iar prin patul lui au trecut foarte multe femei de-a lungul timpului. Printre ele este si Ilinca Vandici, pe care Liviu Varciu a declarat in premiera ca a cerut-o de sotie. A avut insa o mare surpriza. Bruneta l-a refuzat si intr-un final s-au despartit.

varciu

„Stii care e defectul meu? Sunt cel mai mare prost de sincer. Mama mea mi/a dat o gramada de calitati; fata asta, gropitele, dar si limbarnita asta pe care nu o pot controla. Ea a stricat relatia, ea nu a vrut! Eu am cerut-o si de nevasta! Va spun acum, in exclusivitate. Dupa doua saptamani s-a intamplat. Mie mi-a placut foarte tare de ilinca, dar nu a fost sa fie. Imi este dor de ea”, a spus Liviu Varciu.

CITESTE SI

Secretul a iesit la iveala! Ce face de fapt Adelina pentru a slabi! Fanii sunt revoltati: „MINCINOASO”

A facut-o lata, s-a combinat cu o femeie maritata! Totul despre ultima cucerire a lui Varciu: sotul ei…
 

Isi doreste o familie

Liviu a declarat in repetate randuri ca isi doreste enorm o familie. Chiar si dupa despartirea de Adelina Pestritu, solistul a marturisit ca este pregatit sa intre intr-o alta relatie si ca vrea o femeie care sa-i fie mereu alaturi si mai ales care sa se incadreze cerintelor lui.

varciu

Pana acum, niciuna dintre ele nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor sau cel putin asa reiese din starea civila a lui Varciu, care este tot de… necasatorit.

D.C.