BOMBA in industria noastra muzicala! Una dintre cele mai indragite cantarete din Romania renunta la muzica

Publicat: 27/02/2014 | 10:06

Scarbita de ce se intampla in industria noastra muzicala, Anca Turcasiu a luat o decizie radicala. Faimoasa artista a decis sa renunte definitiv la muzica, orientandu-se catre un domeniu care ii aduce mai multa satisfactie: teatrul.
 

Dupa o cariera de trei decenii, Anca Turcasiu a hotarat, la 43 de ani, sa se retraga din muzica. Motivul? Cantareata se declara scarbita de modul in care sunt tratati artistii din generatia ei, in Romania.

In ciuda varstei, Anca Turcasiu arata senzationala
In ciuda varstei, Anca Turcasiu arata senzationala

Am iesit din sfera muzicala pentru ca nu vreau sa ma mai stresez. Este o lume in care exista foarte multe interese ascunse. Cei care decid ce se intampla pe piata muzicala sunt de parere ca noi, cei din generatia mea, suntem invechiti si nu mai prezentam importanta. Nu stau, nu mai am timp sa mai deschid usi. Am deschis toata viata mea usi si voi deschide in continuare, dar in alte domenii in care lucrurile sunt mai line, mai fericite„, a declarat Anca Turcasiu pentru ziarul RING.
____

CITITI SI:

Anca Turcasiu s-a pus pe economii! A renuntat la confortul vilei din Paradisul Verde, pentru un apartament de bloc!

Declaratia socanta a unei mari artiste: „Copilul a murit, niciun fel de semn vital”
____

Totodata, faimoasa cantareata a tinut sa faca public motivul pentru care a refuzat sa participe la Eurovision. „Va fi probabil un mare scandal, dar nu vreau sa fac parte din el. Piesele au fost alese de niste specialisti, deci noi nu ne putem baga. A fost un juriu necunoscut noua. Miroase a ceva ciudat, nu?„, a conchis Anca Turcasiu.

A fost declarata moarta la nastere!

Anca Turcasiu este, fara indoiala, o mare invingatoare. Cantareata a biruit in cea mai importanta lupta din viata ei inca din primele clipe, cand, initial, a fost declarata moarta, imediat ce fusese adusa pe lume. „Sunt nascuta la 7 luni, hemoragie puternica, placenta previa. ‘Moare si mama si copilul daca nu se actioneaza urgent’. Doctorul a venit in 10 minute, a intrat in sala, a pus aparatele pe burta ei si a spus: ‘Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvati mama!’. M-au scos sa ma duca spre galeata, daca pot sa ma exprim asa, si in drumul acela, zborul acela, am tipat. Un prim noroc l-am avut pentru ca am trait„, povestea Anca Turcasiu in urma cu ceva vreme.

J.D
 

Citește și...