BOMBA! Sotia unui milionar din Romania este INSARCINATA! Au aflat si sexul bebelusului!

Publicat: 03/03/2015 | 08:32
BOMBA! Sotia unui milionar din Romania este INSARCINATA! Au aflat si sexul bebelusului!

Viorel Catarama si sotia lui Adina Alberts sunt in culmea fericirii. Cei doi vor deveni parinti anul acesta si se pare ca vor avea o fetita.

Sotia lui, medicul Adina Alberts, este insarcinata in 15 saptamani si va aduce pe lume o fetita, veste care l-a bucurat foarte mult pe Viorel Catarama. Se pare ca cei doi au vrut sa tina secret acest lucru, insa, pana la urma s-au dat de gol in fata prietenilor.

Catarama

Adina Alberts se simte foarte bine si nu a avut probleme cu sarcina pana acum. Viorel Catarama e unul dintre cei mai vechi milionari din Romania. Patronul grupului Elvila mai are afaceri si in domeniul imobiliar.

Citeste si

Viorel Catarama a cazut la pace cu fosta iubita. Vezi ce intelegere a semnat cu Adela Surugiu!

Adina Alberts si sotul Viorel Catarama au savurat o seara la Festivalul Enescu. La plecare,el i-a deschis elegant portiera masinii

S-a iubit cu Adela Surugiu

Milionarul Viorel Catarama, un om de afaceri cu vederi liberale, a stat alaturi de Adela Surugiu timp de 15 ani, pana cand cei doi au decis ca relatia lor nu mai functioneaza. Anul trecut, Catarama s-a casatorit cu medicul estetician Adina Alberts, dupa o relatie de trei ani. Ei au avut o nunta fastuoasa la Palatul Snagov iar apoi si-au petrecut luna de miere in Asia.

L.L

Citește și...