Bote, planuri mari pentru 2013: „Încep să devin penibil şi nu vreau să mă mai lamentez”! Vezi ce zice de viaţa amoroasă!

Publicat: 07/01/2013 | 16:55
Bote, planuri mari pentru 2013: „Încep să devin penibil şi nu vreau să mă mai lamentez”! Vezi ce zice de viaţa amoroasă!

Deşi nu-i plac sărbătorile, designerul a recunoscut că a avut parte de un Crăciun frumos, pe care l-a petrecut printre prieteni, în Italia.

El are planuri mari pentru anul nou şi îşi doreşte să acţioneze mai mult şi chiar să se schimbe.

„Încep să devin penibil şi nu vreau să mă mai lamentez şi să mă plâng de viaţa mea, pe care până la urmă nu interesează pe nimeni, doar pe mine.

Am început anul muncind şi cu proiecte noi la activ”, a mărturisit acesta la Poveştiri Adevărate.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, el a rămas destul de vag, dar a dat de inţeles că aşteaptă ceva curaj de la persoana iubită.

Bote a precizat în presă cu ceva timp în urmă că este îndrăgostit şi că are o relaţie cu o femeie căsătorită, a cărei identitate nu a făcut-o publică.

„E frumos să iubesti cu pasiune, să suferi. E frumos şi să fii iubit, dar consider că atunci când cineva te iubeşte va veni după tine.

Aştept să văd şi eu dacă cineva va veni după mine. Eu anul trecut am făcut tot ce se poate face pentru a o recupera”, a mai precizat Cătălin.

Ana Tepsanu

Citește și...