Botezatu i-a dat-o peste bot, Zavoranca a luat foc! Scandalul care va reconfigura tot showbiz-ul din Romania

Publicat: 01/12/2014 | 16:59
Botezatu i-a dat-o peste bot, Zavoranca a luat foc! Scandalul care va reconfigura tot showbiz-ul din Romania

Un nou scandal mocneste in showbiz! Iar bomba cu ceas sta sa explodeze intre Oana Zavoranu si Catalin Botezatu, vedetele avandu-se din nou ca soarecele si pisica. Totul a pornit de la un simplu telefon care i-a lasat un gust amar Oanei.

Azi prieteni, maine dusmani, asa este, de ani buni, relatia cu nabadai dintre Oana Zavoranu si Catalin Botezatu. Cei doi au avut multe reprize in care s-au complimentat, reciproc, in public sau la emisiuni TV, dar care au alternat cu alte clipe critice, in care si-au aruncat vorbe grele. Ei bine, Zavo si Bote traverseza din nou o perioada de gheata a relatiei, un alt scandal de proportii fiind pe cale de a izbucni.

Bote a refuzat-o pe Oana, cand i-a cerut ajutorul
Bote a refuzat-o pe Oana, cand i-a cerut ajutorul

 

Oana i-a cerut ajutorul designer-ului, pentru o colectie de haine

 

Adepta unui stil vestimentar excesiv de sexy, dar cu multe elemente sport, care o conduc intr-o zona tinereasca, Zavo si-a pus de mult in minte sa lanseze o linie proprie de haine.

Zavo va lansa o linie proprie de haine
Zavo va lansa o linie proprie de haine

Nu doar care sa-i poarte numele, dar care sa fie si confectionata dupa ideile ei, de la A la Z. Si, cum are decenta de a nu se numi designer si cum stie ca un sfat de la un om cu experienta i-ar prinde bine, Oana a pus mana pe telefon si l-a sunat pe mai vechiul ei prieten, Botezatu. Numai ca, surpriza, socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar designer-ul nu a avut tocmai atitudinea asteptata de bruneta: “Mai lasati-ma si cu Botezatu, ca in public ma pupa si cand l-am sunat sa ii cer parerea pentru linia de haine, s-a facut ca are treaba”, a declarat vedeta, recent.

Bote a inceput sa mai rareasca petrecerile
Bote a inceput sa mai rareasca petrecerile

La randul lui, si Catalin a avut o perioada aglomerata, fiind implicat intr-un nou proiect de televiziune care a presupus sute de ore de filmare in diverse orase ale tarii, ceea ce ii poate scuza refuzul.

 

CITESTE SI:

Oana Zăvoranu a fost criticată de Botezatu: „Cum să îţi vadă sânii o naţiune întreagă? Eu am voie, că suntem prieteni”

Catalin Botezatu, despre starea Oanei Zavoranu: „Daca un om hotaraste ca este sfarsitul lui, ii trebuie respectata decizia”

 

Acum sapte ani s-au certat grav, tot de la haine

 

Momentul de dinainte lansarii papusii Oana Zavoranu a insemnat si un scandal monstruos cu Botezatu. Atunci, vedeta a declarat ca ea nu este client al designer-ilor romani si ca nu si-ar dori ca unul dintre acestia sa ii confectioneze hainele papusii, afirmatie in urma careia Bote s-a simtit lezat.

Zavo are multe proiecte profesionale in minte
Zavo are multe proiecte profesionale in minte

Atunci, a plouat cu vorbe jignitoare, din partea amandurora, dar in cateva zile scandalul s-a stins, iar cei doi s-au imprietenit subit. Mai mult chiar, Bote chiar i-a facut vedetei cateva schite de rochii pentru papusa respectiva.

M.P.

Citește și...