Breaking News! Ce se intampla chiar acum in sediul Politiei Rutiere!

Publicat: 30/04/2014 | 16:17

Lucian Dinita a fost demis din functia de director al Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Decizia vine dupa scandalul legat de permisul fals prezentat de fostul purtator de cuvant al institutiei.

Dispozitia Inspectoratului General al Politiei Romane a fost redactata cu data de 30 aprilie 2014, data de la care comisarul-sef de politie va indeplini atributiile functiei de adjunct al sefului Brigazii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B., conform Romania TV.

Lucian Dinita urmeaza sa fie cercetat disciplinar alaturi de alti subalterni
Lucian Dinita urmeaza sa fie cercetat disciplinar alaturi de alti subalterni

Inspectorul General al Politiei Romane, Petre Toba, a dispus, de asemenea, cercetarea lui Lucian Dinita in dosarul in care Augustin Capalnas, fostul purtator de cuvant al Directiei Rutiere, a fost descoperit conducand fara permis. Exista informatii conform carora Capalnas ar fi fost promovat in structurile Politiei Romane in baza unor nereguli penale.

____

CITESTE SI:

Primele declaratii dupa ce s-a aflat ca in casa lui Lis s-a deshis un salon erotic: „Habar nu aveam ce se intampla acolo”

ACCIDENT TERIBIL in Bucuresti! Un politist care dirija circulatia a fost lovit in plin de un sofer!

_____

Alaturi de Lucian Dinita, alti trei subalterni, Costin Tatuc, seful Politiei Autostrazi, Carol Varna si Paul Toma vor fi cercetati disciplinar.

Purtatorul de cuvant al Directiei Rutiere a condus ani buni fara permis

Augustin Capalnas a condus timp de mai multi ani masina de serviciu fara sa posede permis de conducere. Acesta a fost dat in vileag dupa ce chiar colegii sai au fost cei care l-au surprins.

Demiterea lui Lucian Dinita vine dupa scandalul in care purtatorul de cuvant al institutiei a fost prins conducand fara permis
Demiterea lui Lucian Dinita vine dupa scandalul in care purtatorul de cuvant al institutiei a fost prins conducand fara permis

Fostul purtator de cuvant folosea o copie dupa un permis care nu ii apartinea, iar in baza acestui fals avea atat masina de serviciu cat si autoturism personal cu care circula prin oras.

R.O.
 

Citește și...