BREAKING NEWS. Gabriela Firea a chemat Salvarea la Primărie în urmă cu puțin timp! Primarul General a ajuns de urgență la Spitalul Cantacuzino!

Publicat: 02/07/2020 | 17:21

Alertă la Primăria București! Potrivit surselor CANCAN.RO, o ambulanță a fost chemată de urgență la Primărie, joi, iar medicii au urcat chiar la etajul 1, unde edilul Gabriela Firea are biroul. Atenție, vă prezentăm imagini și detalii în exclusivitate!

Sursele noastre susțin că primarul general a primit îngrijiri medicale chiar în birou, iar, după aproape 20 de minute, a ajuns la Spitalul Cantacuzino, de lângă Piața Domenii. (VEZI  ȘI: GABRIELA FIREA & MÂNA DREAPTĂ CARE CONDUCE CAPITALA, FILATE ŞI LA GINECOLOG?!)

Primarul Capitalei nu a mers cu salvarea la spital. La scurt timp după ce ar fi primit îngrijiri în propriul birou, Gabriela Firea a ieșit din clădirea Primăriei Generale, a urcat grăbită în mașină și a plecat spre spital. Aceleași surse ne-au mai precizat că primarul Capitalei a oprit mașina la o farmacie, de unde șoferul i-a adus medicamente.

Problemele de sănătate ale Gabrielei Firea

În urmă cu două săptămâni, Gabriela Firea declara, pentru Libertatea: „M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”.

Primarul general, Gabriela Firea, a fost supusă, în 22 martie 2019, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal. Intervenţia a avut loc chiar la Spitalul “Doctor Ioan Cantacuzino”, acolo unde Gabriela Firea a mers joi.
Gabriela Firea a ajuns, joi, la Spitalul Cantacuzino
Şi în decembrie 2018, Gabriela Firea anunţa că a avut probleme de sănătate, fiind tratată la spitalele Cantacuzino şi Colentina. (NU RATA: A ÎNCEPUT DISTRIBUREA MĂȘTIOR GRATUITE ÎN BUCUREȘTI! ANUNȚUL FĂCUT DE GABRIELA FIREA)
În mai, anul trecut, Gabriela Firea a vorbit despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Gabriela Firea a explicat că este extrem de precaută şi că nu mănâncă repede.
Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.
Șoferul Gabrielei Firea a oprit la o farmacie, de unde i-a adus medicamente primarului general
Șoferul Gabrielei Firea a oprit la o farmacie, de unde i-a adus medicamente primarului general
”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Gabriela Firea.
În luna martie a acestui an, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuza că, în perioada în care a fost bolnavă şi a fost supusă unor intervenţii chirurgicale din cauza unei afecţiuni digestive, au existat oameni politici care se interesau de starea sa doar pentru a vedea dacă mai poate fi luată „în calcul”, din punct de vedere politic, şi că unii chiar ar fi încercat să aibă acces la documentele sale medicale. Gabriela Firea s-a arătat „uimită şi şocată” de „cinismul” acestor politicieni.

„Mă căutau pe la spital şi încercau să pătrundă în documentele medicale”

„Problemele de sănătate au fost foarte grave şi, din păcate, şi acum am un gol în stomac şi mi se strânge sufletul când îmi aduc aminte că inclusiv oameni din rândul politic se interesau cât de grav sunt bolnavă şi dacă mă mai pot lua în calcul sau nu în activitatea politică, în viaţa politică.
Nici eu nu ştiam – acum nu sunt ironică, chiar sunt sinceră – că sunt de temut pentru unii dintre politicieni şi mă căutau pe la spital şi încercau să pătrundă în documentele medicale, să vadă cât sunt de grav bolnavă, sau alţi oameni din politic care spuneau să nu mai candidez la Primăria Capitalei pentru că sunt foarte bolnavă şi trebuie să-mi văd de sănătate. Nu este prea uşor să vezi astfel de lucruri” , a spus Gabriela Firea.

Medicii i-au recomandat să reducă stresul și să mănânce sănătos

Întrebată dacă a formulat plângeri pe această temă, ea a răspuns: „Ce puteam să spun: Că a venit domnul X din partea domnului Y să vadă cât de grav bolnavă sunt?” (NU RATA: GABRIELA FIREA, AȘA CUM NU AI MAI VĂZUT-O + MESAJUL LA PRIMA ORĂ A DIMINEȚII)
Gabriela Firea a precizat că medicii i-au recomandat, pentru afecţiunea digestivă pe care a avut-o, să mănânce sănătos, să se odihnească, să reducă stresul, să facă sport.
Gabriela Firea a mai spus că îi este greu să respecte indicaţiile legate de odihnă şi stres, dar că aleargă acasă pe o bandă pe care i-au oferit-o soţul şi fiii săi cei mari.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.