Gabriela Firea, despre sârma găsită de medici în colon: ”Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”

Publicat: 08/05/2019 | 09:39
Gabriela Firea, despre sârma găsită de medici în colon: ”Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”

Primarul Capitalei a mărturisit că nu-și explică cum a ajuns în corpul ei o bucată de metal, cu atât mai mult cu cât este foarte atentă la ce mănâncă. Cert este că problemele ei de sănătate nu s-au terminat! 

Primarul general al Capitalei a spus că obiectul ar fi de aproximativ 4 centimetri și că nu exclude „o mână criminală”. Ea a mai spus că va fi operată din nou.

Din păcate, nu s-a finalizat această epopee. Sper să fiu programată, poate peste o lună, la intervenția finală, care va fi și mai dificilă și care să spunem că va pune capăt acestui șir mai lung de când starea mea de sănătate a fost mai precară”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a vorbit și despre sârma pe care medicii i-ar fi găsit-o în colon, adăugând că este atentă la alimentele pe care le consumă, dar că nu-și explică cum a ajuns în organism.

Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate, e foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Sunt persoane care spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții, căldură, se poate transforma în sârmă foarte mică, încât să poată fi introdusă în mâncare. Nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo, medicii nu au explicații”, a mai spus ea.

Edilul Capitalei a precizat că „este un episod neelucidat din viața mea”.