Brigitte Năstase, distrusă de diagnosticul pus de medici: „M-am îmbolnăvit din cauza lui Ilie!”

Publicat: 01/02/2018 | 08:02

Brigitte Năstase trece prin momente cumplite! Deşi părea că relaţia dintre ea şi Ilie Năstase este mai bună, lucrurile nu stau deloc aşa. Fostul tenismen şi bruneta sunt din nou la cuţite, iar asta i-a declanşat lui Brigitte o boală cronică. Ea dă vina pe soţul ei pentru că s-a îmbolnăvit şi susţine că nu mai are pe nimeni pe lume, în afară de copii. 

Brigitte Năstase a ajuns din nou pe mâna medicilor. Bruneta se confruntă cu probleme de sănătate şi este dărâmată din această cauză. Vedeta a aflat că suferă de psoriazis,  o boala dermatologica cronică autoimună.

„Sunt într-o situaţie foarte urâtă din cauza soţului meu. M-am îmbolnăvit. Pe bază nervoasă am făcut psoriazis. Fac tratament şi nu am mai ieşit din casă din cauza asta.  Am fost sfătuită de medici să încerc să nu mă mai supăr ca să nu se agraveze boala, motiv pentru care am încercat să stau departe de Ilie, să nu mă mai întâlnesc cu el. Din ianuarie de la Revelion eu nu am mai vorbit cu el pentru că, sinceră să fiu, m-am cam săturat de situaţia asta tensionată, de ameninţările lui, de şantajele şi jignirile lui. Nu am pe nimeni lângă mine, în afară de copiii mei şi mama care este şi ea bolnavă (…) Mă şantajează de fiecare dată, ba cu locul acesta de joacă de care mă ocup, ba cu alte bunuri. Eu nu stau cu el că are actele în original. Nu mă întorc la el. Eu m-am îmbolnăvit din cauza asta şi prefer să-mi văd de viaţa mea”, a declarat Brigitte Năstase, pentru click.ro.

Citește și...