Brigitte vrea să păstreze numele de familie al lui Ilie Năstase! Fostul sportiv a plecat din ţară pe perioada divorţului: „A dispărut!”

Publicat: 15/02/2018 | 08:36

Divorţul dintre Brigitte şi Ilie Năstase este deja iminent. Nenumăratele certuri, tensiuni, cuvinte grele pe care şi le-au aruncat şi neinţelegerile dintre ei i-au făcut să se separe. Săptămâna trecută, bruneta a făcut ceea ce ameninţa că va face de doi ani: a depus actele de divorţ.  De ziua ei, fostul sportiv i-a trimis 201 trandafiri roşii şi a dispărut. Şi-a închis telefonul şi a plecat în străinătate.

Ilie Năstase nu poate accepta că Brigitte îl părăseşte. Fostul sportiv nu vrea să divorţeze pentru a patra oară şi se pare că încearcă s-o convingă pe brunetă să renunţe la divorţ, dar Brigitte pare de neclintit. Cu toate acestea, ea vrea să-i păstreze numele de familie, deşi divorţează de el.

„A dispărut, a plecat din ţară pe perioada divorţului. Şi-a schimbat numărul de telefon. Vila e goală. În Primăverii stă doar filipineza. Ilie mi-a spus că se întoarce atunci când se termină divorţul. Eu vorbesc cu el, însă nu aşa cum o făceam înainte. Sunt dialoguri de complezenţă, noi am rămas doar amici. Mi-a dat mesaj de ziua mea, mi-a trimis trandafiri. Pot să spun că viaţa fără Ilie e ok, sunt mai liniştită aşa. Voi purta numele lui Ilie, ca toate celelalte soţii pe care le-a avut, nu văd de ce eu nu l-aş purta”, a declarat Brigitte pentru click.ro.

 

Citește și...