Catalin Scarlatescu, unul dintre juratii celui mai in voga show culinar al momentului, "Masterchef", gateste in restaurantul unui hotel de cinci stele, insa “pentru toate buzunarele”.
Catalin Scarlatescu, unul dintre cei mai duri jurati ai concursului de gatit “Masterchef”, difuzat in fiecare marti de catre Pro TV, gateste cu “dichis” intr-unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Capitala, situat intr-un hotel de cinci stele din Bucuresti.
Multi ar fi surprinsi sa afle insa ca sa mananci din mainile bucatarului profesionist nu te costa o avere, asa cum si-ar imagina altii. E mai scump ce-i drept, insa vorbim despre un restaurant cu pretentii si mai ales despre un chef extrem de cunoscut!
Astfel, pe site-ul restaurantului este promovata chiar o oferta la un meniu gatit de Catalin Scarlatescu.
Meniu de 89 de lei!
Mai exact, cine doreste o salata de spanac, cu sparanghel, rosii uscate, bacon crocant, ou pasat si parmezan, o pulpa de rata confit cu piure de cartofi dulci si varza rosie cu stafide, granite de portocale amare, plus apa si cafea, va plati pentru toatea acestea doar 89 de lei!
Catalin Scarlatescu sustine ca este este genul de bucatar care poate gati si pe camp daca se impune.
“Este o diferenta intre a gati nla restaurant si a gati acasa. Or, eu acasa nu gatesc, prima si ultima oara cand am gatit acasa, nici cateua nu a mancat. Nu a iesit. E altfel cand ai tot felul de tigai, de ingredient, cand ai totul la mana”, a recunoscut bucatarul intr-un interviu.
(Mariana Apostol)