Bucură-te de vremea frumoasă de afară fiindcă nu va mai dura mult! PROGNOZA METEO pentru următoarele zile în ţară şi în Bucureşti

Publicat: 03/02/2013 | 15:31
Bucură-te de vremea frumoasă de afară fiindcă nu va mai dura mult! PROGNOZA METEO pentru următoarele zile în ţară şi în Bucureşti

Luni, vremea se va răci faţă de intervalul anterior, mai ales în jumătatea sudică a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice şi centrale, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Ziua vor fi ninsori slabe, pe arii restrânse la munte, în special în zona Carpaţilor Orientali şi izolat predominat ploi în extremitatea de sud-est. Spre seară şi noaptea va ninge în Maramureş şi local în Crişana şi nord-vestul Transilvaniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 9 grade, iar cele minime se vor situa între -8 şi 1 grad, uşor mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI

Temperatura aerului va marca o scădere accentuată faţă de ziua anterioară, caracterizând o vreme apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

MARŢI

Temperatura aerului va marca o creştere faţă de intervalul precedent, astfel că vremea va redeveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul şi vestul ţării unde mai ales seara şi noaptea vor fi precipitaţii slabe, îndeosebi sub formă de ploaie. Vor fi condiţii de polei. În zona de munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane. În cursul nopţii, cu deosebire în zonele joase din estul şi sudul teritoriului izolat se va semnala ceaţă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai scăzute în depresiuni.

Citește și...