Bucurie mare pentru Burlacita si tatal copilului ei! Cei doi au aflat sexul bebelusului

Publicat: 16/01/2015 | 10:29
Bucurie mare pentru Burlacita si tatal copilului ei! Cei doi au aflat sexul bebelusului

Acum cateva luni ne uimea pe toti cu vestea ca este insarcinata. Acum cateva zile spunea ca este deja frustrant pentru ca toata lumea o intreaba ce are, baietel sau fetita. In sfarsit, Burlacita poate rasufla usurata pentru ca...

… i-a facut pe plac tatal copilului ei. Asa cum si-a dorit si Cristian mitrea, bruneta va aduce pe lume peste 4 luni un baietel. Amandoi sunt in culmea fericirii, potrivit surselor din anturajul lor, si abia asteapta ca micutul sa vina pe lume.

andreea mantea

Pana atunci insa, mai au ceva de asteptat, asa ca Burlacita merge cumintica la contoalele medicale impuse in aceasta perioada. Daca multe si-ar fi dorit sa fie in pielea ei, iata ca bruneta are si o mare problema: nu ii place sa fie cocolosita de tatal bebelusului care isi manifesta o grija exasperanta la adresa ei, de cand a aflat ca ii va aduce pe lume un mostenitor.

Mantea

De cand a aflat ca va deveni tatic, luptatorul Cristi Mitrea s-a schimbat complet, atat in ceea ce priveste caracterul lui de „baiat rau”, cat si in legatura cu mama copilului sau. De aproape cinci luni, sportivul nu stie ce sa mai faca pentru a-i intra in gratii „Burlacitei”.

Burlacita Mantea

Recent, Cristian Mitrea a confirmat informatia, publicand pe pagina sa o fotografie alaturi de mesajul „Baiat!”.

„Baiat!”, a scris Mitrea in dreptul acestei imagini

Nu vor inca sa se casatoreasca

In aceste conditii, „Burlacita” nu se vede pregatita sa faca pasul cel mare catre o casatorie. Desi exista sentimente puternice intre ei, bruneta nu se vede inca o femeie maritata.

Burlacita Mantea

Daca, la sfarsitul show-ului „Burlacita”, tanara l-a ales pe Cristi Mitrea drept logodnic si si-a dorit sa paseasca alaturi de el spre altar, in momentul in care a ramas insarcinata, totul a luat o intorsatura neasteptata. Bruneta simte ca Mitrea incearca sa ii controleze viata si nu o lasa sa aiba niciun punct de vedere cu privinta la aceasta sarcina.

R.O.