Acasă » Știri » Știri interne » Bunica lui Zavo, clipe de cosmar in casa groazei de la Afumati! Cum a vrut sa se sinucida batrana de 92 de ani din cauza Marioarei

Bunica lui Zavo, clipe de cosmar in casa groazei de la Afumati! Cum a vrut sa se sinucida batrana de 92 de ani din cauza Marioarei

De: Cancan 14/09/2015 | 00:00

Bunica vitrega a Oanei Zavoranu, acum in varsta de 92 de ani, sustine ca a trait o viata de cosmar in vila Marioarei din Afumati. Fima sustine ca mama Oanei a batut-o, a umilit-o si a adus-o in pragul sinuciderii. Totusi, pe Oana o iubeste din suflet.

Soacra Marioarei Zavoranu traieste de cativa ani in „casa groazei” de la Afumati. Doar peretii anexei in care a fost cazata au vazut umilintele la care batrana de 92 de ani ar fi fost supusa. „Daca v-as spune prin ce umilinte ma trecea… Nu stiu cum de nu mi-am pierdut mintile.

 

Fima Zavoranu are 92 de ani
Fima Zavoranu are 92 de ani

 

Muscam limba pana la sange numai sa evit un scandal. Numai eu stiu cate lacrimi… Daca as fi avut posibilitatea, as fi fugit dar nu puteam. Ma rog in fiecare rugaciune a mea, zic ‘Doamne iart-o!’. Fiecare gresim.

 

Marioara zavoranu

 

Eu, tot ce am avut bani numerar, i-am dat, ce am avut pe cec i-am dat, pensia, totul, ia!” a declarat Fima Zavoranu, in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, prezentata de Marius Nita si Cristina Herea, duminica seara, de la ora 23, la Romania TV.

 

Bunica Oanei a vrut sa se sinucida din cauza Marioarei
Bunica Oanei a vrut sa se sinucida din cauza Marioarei

Marioara isi luase soacra in ingrijire cu conditia ca batrana sa-i lase prin testament apartamentul. Ulterior, i-a cerut Fimei sa-i faca act de vanzare-cumparare. „Iti spun sincer, mi-e dor de casa, mi-e dor de cuibul meu. Eu i-am facut lu` nora-mea testament, ca de aici a inceput scandalul. M-a chemat in sufragerie, era o avocata acolo, si mi-a zis ca trebuie sa schimbam testamentul. Sa faci act de vanzare-cumparare sau concesiune” a mai spus bunica lui Zavo. 

 

Marioara Zavoranu

Refuzul batranei ar fi infuriat-o la culme pe Marioara. „Mi-a dat una in spate si am cazut. Mi-a zis ‘iesi afara, bestie!’. Toate nenorocirile care s-au abatut asupra acestei familii, lipsa de credinta a lu` Mariana. Ea a crezut intotdeauna in bani, in bani, in bani. E cineva care e mai presus decat banii” a marturisit batrana in varsta de 92 de ani. 

 

A vrut sa se arunce in piscina

 

Supusa la grele incercari, soacra Marioarei a vrut sa-si puna capat zilelor in piscina din curtea vilei. „Daca n-as fi avut credinta, m-as fi aruncat in bazin! In piscina. V-ati gandit sa faceti treaba asta? M-am gandit sa fac treaba asta dar am zis „stai nebuno!, esti crestina, sau ce esti?” a povestit Fima.

 

Fima Zavoranu spune ca Oana o ingrijeste bine
Fima Zavoranu spune ca Oana o ingrijeste bine

 

Batrana o descrie pe nora Marioara ca fiind o persoana frumoasa si inteligenta, insa lipsa de credinta a acesteia i-ar fi stricat viata. Batranei i s-a spus intr-un vis ca Marioara era blestemata. „Am visat ca am intrat intr-o biserica, ma inchinam prin fata altarului… Mariana e blestemata, lipsita de credinta, si n-ai s-o schimbi tu niciodata, mi s-a spus. Si atunci ce sa fac?” a completat batrana. 

 

Fima Zavoranu sustine ca nora ei, Marioara, a batut-o
Fima Zavoranu sustine ca nora ei, Marioara, a batut-o

 

De cand Mariora Zavoranu s-a stins din viata, Fima si-a recapatat linistea in casa de la Afumati. O menajera platita de Oana Zavoranu ii ofera batranei ingrijirea de care are nevoie. Saptamanal, sustine aceasta, Oana ii trimite 300 de lei si alimente. „Sunt in familie, ma bate Dumnezeu sa spun ca rabd de foame, dar sufleteste sufar! Nu mai sunt in casuta mea” s-a plans Fima Zavoranu.

O adora pe Oana

Batrana Fima spune ca tine la Oana ca la ochii din cap. „Pe Oana o ador! Stii ce ma doare cel mai mult? Mariana n-a cunoscut-o cu adevarat pe Oana.

 

Fima Zavoranu

 

Necredinta parintilor aduce nenorocul copiilor. Cand o vad pe Oana, mi-e atata de mila de ea. Oana are un suflet bun. As vrea sa o vad pe Oana sa se restabileasca, sa-si recapete un echilibru, fata asta e fata buna. Nu e fata rea. Si imi pare foarte rau ca sufera atat de mult. Dar Oana v-a cerut sa-i faceti act de vanzare-cumparare pentru apartamentul dvs? Eu nici n-am discutat asta cu Oana. Nu,nu…” a mai spus bunica vitrega a Oanei Zavoranu.

 

Continua razboiul cu Eta

 

Marioara si Oana sunt acuzate de doamna Eta ca i-au interzis sa-si viziteze matusa, pe Fima. Aceasta era hotarata sa depuna o plangere la politie pentru ca nu mai stie nimic de soarta matusei sale si ca ii este ingradit acest drept. Oana sustine insa ca bunica ei, pe care o are in ingrijire in vila Marioarei de la Afumati, nici nu vrea sa auda de nepoata Eta.

 

Fima Zavoranu

 

„Ma suna Fima si imi spune: mamaie, eu nu o vreau pe aceasta Eta care m-a lasat bolnava in apartament, sa mor de foame, eu vreau sa stau cu nepoata mea. De ce Eta asta si-a adus aminte acum ca exist?” a declarat Oana Zavoranu in emisiunea Cancan.ro de la Romania TV. Eta le mai acuza pe Zavorance ca matusa ei n-ar fi ingrijita corespunzator. Batrana Fima o contrazice: „E usor sa acuzi, eu nu rabd de foame, nu rabd de frig. Am fost in bune relatii si foarte rar ne-am mai vazut. Eta e o fata foarte buna, a facut sacrificii, si-a sacrificat viata ei ca sa-si ingrijeasca parintii. Dar e foarte repezita”.

 

Oana Zavoranu

 

Dupa o perioada in care Marioara i-ar fi facut zile fripte, Fima sustine ca acum nu-i lipseste nimic si ca este ingrijita corespunzator. Cu frigiderul plin, batrana are un mare gol in suflet. „As fi mare mincinoasa sa spun ca-mi lipsesc alimentele. Imi lipseste afectiunea! Sufar, sufar in singuratate. Cand nu mai pot, imi iau (n.r. icoana) si zic ‘Doamne ajuta-ma’. Atata mi-a ramas, credinta in Dumnezeu. Si ma rog tot timpul, tine-mi Doamne mintea sanatoasa, scurteaza-mi zilele, dar nu-mi lua mintea. Eta vrea sa vina sa va vada. O primiti? Adica cum? Cum sa n-o primesc eu? Am eu ceva cu Eta sa n-o primesc? Eu o ador pe Etuta” a mai declarat batrana Fima Zavoranu, in exclusivitate pentru emisiunea Cancan.ro, de la Romania TV.

 

M.N.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum pe oră
Vedeta sexy ȘI-A MĂRIT TARIFUL după ce a apărut cu un MILIONAR! Cât cere acum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Ce religie are Monica Bîrlădeanu. Experiența incredibilă care i-a schimbat viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și mai ieftină, sunt prețuri pentru toate buzunarele”
Stațiunea din România pe care turiștii străini o compară cu Miami. “E mai mică și...
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce trebuie să faci dacă închiriezi
Anunțul important pentru românii care au o casă sau un apartament. S-a schimbat legea, ce...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență traumatizantă”
Cântăreață scuipată, înjurată și dată afară de la filmările pentru Paște: „Am trăit o experiență...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja OBLIGATORIU
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
S-a închis un cunoscut post TV. Nu s-a mai putut face nimic
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
”M-am simțit folosită”. Elena Gheorghe, mărturii despre dificultățile din cariera muzicală
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și “florea-cadavru” din cauza mirosului. Puțini știu de ea
Floarea care își deschide petalele o dată la 10 ani. I se mai spune și...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...