Burlacita a luat proportii! Uite cum arata iubita lui Cristian Mitrea, insarcinata in cinci luni

Publicat: 13/01/2015 | 12:01
Burlacita a luat proportii! Uite cum arata iubita lui Cristian Mitrea, insarcinata in cinci luni

Este insarcinata in cinci luni, insa deja a luat proportii! Este vorba despre Burlacita, care si-a etalat mandra burtica, marti dimineata. Bruneta a este in culmea fericirii si abia asteapta sa devina mama.

Burlacita este insarcinata in 5 luni si, desi traieste o relatie tensionata cu tatal copilului ei, sustine ca ipostaza de viitoare mamica o bucura nespus. Bruneta a inceput deja sa ia proportii, iar burtica i se vede foarte bine.

Burlacita Mantea

Tocmai din acest motiv, iubita lui Cristi Mitrea nu pierde nicio ocazie sa isi arate burtica in fata tuturor si vorbeste oricand este intrebata despre sentimentele pe care le traieste in aceasta perioada.

Burlacita Mantea

In tot acest timp, chiar daca astazi se cearta si maine se impaca, tatal copilului Burlacitei sustine ca il bucura foarte mult faptul ca va avea un copil si ca va incerca sa ii ofere mamei acestuia tot sprijinul, chiar daca nu vor ramane impreuna.

Burlacita Mantea

CITESTE SI:

Barbatul care i-a facut un copil Burlacitei rupe tacerea. “Le las insarcinate pe toate”

Burlacita face declaratii tulburatoare! “Am fost suspecta de cancer ovarian, e un miracol…”

Burlacita Mantea

Suspecta de cancer

Burlacita si Cristi Mitrea au uimit pe toata lumea cu anuntul ca vor fi parinti. Cei doi au aparut in fata intregii tari si au vorbit despre copilul pe care il asteapta dar si despre faptul ca… ei sunt despartiti.

andreea mantea

Burlacita a recunoscut ca, in urma cu 3 ani, a fost suspecta de cancer ovarian, fapt pentru care a urmat un tratament foarte strict. Din acest motiv, bruneta nu putea sa ramana insarcinata sub nicio forma.

R.O.