Burlacita face declaratii tulburatoare! “Am fost suspecta de cancer ovarian, e un miracol…”

Publicat: 06/01/2015 | 00:32
Burlacita face declaratii tulburatoare! “Am fost suspecta de cancer ovarian, e un miracol…”

Burlacita si Cristi Mitrea au uimit pe toata lumea cu anuntul ca vor fi parinti. Cei doi au aparut in fata intregii tari si au vorbit despre copilul pe care il asteapta dar si despre faptul ca... ei sunt despartiti.

Burlacita a recunoscut ca, in urma cu 3 ani, a fost suspecta de cancer ovarian, fapt pentru care a urmat un tratament foarte strict. Din acest motiv, bruneta nu putea sa ramana insarcinata sub nicio forma.

andreea mantea

Chiar daca relatia dintre ei nu este una normala, sarcina Burlacitei a fost un miracol.

Cei doi s-au cunoscut la filmarile pentru emisiunea
Cei doi s-au cunoscut la filmarile pentru emisiunea „Burlacita”

“Am fost suspecta de cancer ovarian! Am urmat un tratament foarte dur, iar dupa asta orice sarcina se aseza in uterul meu era eliminata automat de corpul meu! Faptul ca am ramas insarcinata e un miracol!”, a declarat Burlacita.

CITESTE SI:

Ce se intampla in aceste momente cu sarcina „Burlacitei”! Rudele spun ca deja a inceput sa se pregateasca de…

Craciun cu soacra la masa pentru „Burlacita”! Ce planuri a facut iubitul ei si cum a ajuns ea sa se imparta intre doua case!

“Nu suntem impreuna!”

Chiar daca vor deveni parinti in curand, Cristian Mitrea si Burlacita recunosc ca nu mai formeaza un cuplu de ceva vreme, pentru ca nu se inteleg. Cu toate acestea, ei promit ca micutului nu ii vor lipsi parintii, care au incercat candva sa aiba o relatie si o familie.

Mantea

“Eu sunt foarte bucuroasa! El, treaba lui! Mie mi-a spus ca e bucuros. Noi nu suntem impreuna! Nu putem fi impreuna!”, a recunoscut bruneta.

R.O.

Citește și...