„Burlacita”, SCANDAL monstru cu familia lui Cristian Mitrea! Ce acuzatii i se aduc!

Publicat: 17/02/2015 | 08:48
„Burlacita”, SCANDAL monstru cu familia lui Cristian Mitrea! Ce acuzatii i se aduc!

"Burlacita" este in scandal cu familia fostului ei iubit. Bruneta se ataca de la distanta cu fratele lui Cristi Mitrea.

Cu toate astea, fostul solist al trupei Ro-Mania nu vrea sa se implice in scandalul dintre vedeta si fratele lui. „Daca frate-miu se hotaraste sa zica ceva, atunci o sa spun si eu. Acum noi trebuie sa ne apucam de valuri. Stii cum e cu prostul care arunca piatra si altii…”, a spus cantaretul.

mantea

Pe de alta parte, „Burlacita” a sarit ca arsa. „Sper sa nu am ocazia sa vorbesc vreodata. Am inteles, familia lui nu isi doreste acest copil. Pana acum am tacut din bun-simt, fata de parintii lui. Daca m-as apuca eu sa vorbesc, nu ar iesi bine, stiu asta si parintii lui, si fratele lui. Nu inteleg de unde si pana unde isi permite sa faca astfel de afirmatii, nu a stat in casa cu noi fratele lui. De ce isi permite el sa ma ameninte pe mine?”, a reactionat ea.

Citeste si

Scandal de proportii pentru „Burlacita insarcinata”! Cu ce a adus-o tatal copilului ei in pragul disperarii!

Burlacita a luat proportii! Uite cum arata iubita lui Cristian Mitrea, insarcinata in cinci luni

Bruneta a adaugat: „Sa se gandeasca la un lucru: pe langa ca sunt insarcinata, sunt o femeie care a suferit foarte mult din cauza familiei. Si-a dorit sa faca parte din lumea despre care zice ca nu ii place. El (n.r. fostul ei partener) a vrut, nu l-a impins de la spate. Acum si-a dat seama ca nu ii place si a decis sa se retraga, dar a fost alegerea lui. Daca vrea circ, o sa aiba circ”.

L.L

Citește și...