Cabral pune punctul pe „i”: „Dacă mimezi orgasmul eşti tută”! Explicaţia lui este incredibilă!

Publicat: 26/11/2012 | 15:08
Cabral pune punctul pe „i”: „Dacă mimezi orgasmul eşti tută”! Explicaţia lui este incredibilă!

Cabral a scris pe blogul său despre femeile care mimează orgasmul şi pe care le numeşte "tute". El explică faptul că, din cauza acestui comportament, aceste femei n-o să ajungă niciodată să aibă un orgasm pe bune.

„Am incercat sa pun titlul postului astuia cat mai putin contondent. Am incercat cel putin 20 de variante, insa orice alta varianta suna prost si gol. Si fals. Asa ca mai bine spun de-a dreptul ce-am de zis, decat s-o dau pe dupa plop si sa ma fac ca-i brad. Dar n-am putut sa-i spun chiar de-a dreptul, am cosmetizat-o putin„, a scris Cabral pe blogul său.

O spun din nou… daca mimezi orgasmul esti tuta. De ce? Pentru ca-ti furi caciula singura. Auzeam acum cateva zile despre un studiu care spunea ca 85% dintre barbati au afirmat ca sunt siguri ca sotiile sau iubitele lor au orgasm. Cu ei. Asta in timp ce femeile declarau in cadrul aceluiasi studiu ca ele chiar au orgasm. Numai ca doar 60% dintre ele„, a scrie acesta.

Cabral atenţionează că există o ruptură in comunicare şi avertizează că e clar o problema de ascundere a adevarului.

Si in timp ce la barbat mimarea orgasmului este imposibil de facut… (pe bune, tehnic vorbind, n-ai cum!), la doamne ajunge sa bagi cateva frisoane, scuturi putin din solduri, incordezi fesierii spasmotic de patru ori, te uiti putin crucis cu ochii, racnesti de doua ori ceva neiteligibil si cu multe vocale si… gata! Vai, iubitu’, sunt toata facuta praf!  Iubitu’, naiv asa cum suntem toti, se ridica din pat umflandu-si pieptul si sugandu-si burta, incordand in plus si fesele, asa cum a vazut el prin filme, si pleaca la baie multumit. Iar tu… te uiti ca saracu-n traista si te gandesti la fostul, ca ala reusea sa te duca tocmai sus pe Varful Omu’, nu te lasa la poalele dealului… si te gandesti suparata-moarta la iubitu’ actual, care behaie ceva vesel de sub dus”, scrie Cabral.

„Da’ nu-i vina lu’ iubitu’, oricat de mult ai vrea tu sa fie. Pentru ca iubitu’ face ce-i zici tu. Daca tu i-ai spus lui ca tie iti place sus si in dreapta, sa spunem, el o sa se apese sus si in dreapta, o sa dea la tinta ca Ciocanitoarea Woody, convins c-o sa te urce pe Trambulina Fericirii Absolute. Si face asta pentru ca tu i-ai spus asa data trecuta cand v-ati tutuit, si el a tinut minte. Si din cauza ta, pentru ca tu la-i mintit, acum nu te duce deloc pe Trambulina Fericirii Absolute ci pe… Toboganul Plictiselii.

Daca a fost atat de proasta prima partida de ping-pong si tie ti-e clar ca a doua confruntare nu va avea loc never-ever, inteleg ca-i spui omului ca gata, ca te-a dus la destinatie, ca sa-l dai jos din pat. Esti sigura ca nu-l vei mai vedea in viata ta, orice motiv e bun pentru a-l trimite la adresa din buletinul lui.

Dar daca vorbim de iubitu’ ce rost are sa minti ca a reusit sa intre in Hall of Fame daca el e cap de lista in Hall of Shame?

Nu e normal sa-l duci, cu pasi mici si siguri, acolo unde ti-ar placea tie sa ajunga? Nu e normal sa-i arati omului de unde se aprinde lumina in loc sa pretinzi ca becul e deja aprins? Nu e normal sa-i arati omului harta buna catre Comoara Piratului decat sa-l indrepti catre Desertul Nimicniciei?  Lasa prostiile cu Iubitu’, esti perfect! si incearca mai bine varianta cu Iubitu’, hai sa cautam impreuna unde trebuie parcata masina, ca in ritmul asta ne umplem de amenzi de parcare ilegala!”, scrie Cabral.

Citește și...