Cabron, mesaj dur pe reţelele de socializare! Artistul nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit: “Bulangiilor, pi**-m-aş în voi“

Publicat: 13/01/2018 | 15:55

Cabron nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit pe reţelele de socializare, postând câteva mesaje obscene, la care fanii au rămas fără cuvinte. Artistul este nemulţumit de cei care îi numără şi contorizează Hit-urile şi foloseşte cuvinte jignitoare la adresa lor.

Bulangiilor, pi**-m-as in voi, care ati venit din coceni si imi numarati mie Hit-urile, vedeti ca sunt multe rau si mai vedeti ca ne punem la mintea voastra si va fu**m familiile in gura, cum va place voua sa va fu***i intre voi… rãzgâiaţilor”, este mesajul postat de artist pe pagina sa de Facebook.

Unii dintre prietenii virtuali au fost şocati de atitudinea şi vocabularul rapper-ului, exprimându-şi nemulţumirea, la rândul lor. “Nu ştiu unde, cât de sus te vezi tu.. dar după felul în care vorbeşti eşti doar un nimeni”, este unul dintre mesajele primite, la care artistul i-a răspuns: “Tu ori lucrezi la Vais, ori s**i p**a, ori te f**i in cur…alege-ti 2 din 3. Cat despre mine… am fost sus toata viata mea, prostule”.

Citește și...