Cadre medicale de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, depistate cu stafilococ auriu

Publicat: 22/12/2018 | 22:40
Cadre medicale de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, depistate cu stafilococ auriu

Șapte asistente medicale și infirmiere de la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești au fost depistate pozitiv la analizele pentru stafilococul auriu, controlul fiind făcut din ordin de ministru.

Spitalul de Obstretică-Ginecologie Ploiești se află în subordinea Consilul Județean Prahova, președintele instituției, Bogdan Toader, a declarând, corespondentului MEDIAFAX, că, în urma unui control venit prin ordin de ministru, s-au recoltat probe din cadrul unității sanitare și de la personal pentru depistarea stafilococului auriu. (CITEȘTE ȘI: ALŢI PATRU BEBELUŞI SUNT INTERNAŢI LA SPITAL! ÎN TOTAL, 34 SUNT CONFIRMAȚI CU STAFILOCOC)

În urma analizelor, șapte asistente medicale și infirmiere au fost descoperite cu stafilococ auriu.

“Aceste șapte asistente și infirmiere descoperite cu stafilococul auriu vor sta acasă. Toată lumea îl are în corp, la unii este activ, la alții nu. În spital nu au fost găsite probleme. A fost tot spitalul verificat, s-au luat probe de la pat, noptiere, dotări medicale, pereți. Nu a fost descoperit nimic”, a declarat Bogdan Toader. (VEZI ȘI: MII DE PRAHOVENI BEAU APA NEPOTABILA, CONTAMINATA CU STAFILOCOCI SI NITRATI!)

Toader a mai precizat că în Direcția de Sănătate Publică Prahova dispune măsurile care trebuie luate. Purtătorul de cuvânt al DSP Prahova, Dan Decebal, nu a putut fi contactat.

Citește și...