Campionii salvatori de la ISU Vâlcea au fost avansați la excepțional

Publicat: 30/09/2019 | 12:20
Campionii salvatori de la ISU Vâlcea au fost avansați la excepțional

 Pompierii vâlceni care au obținut rezultate foarte bune la Competiția Mondială de Salvare din Franța au fost avansați în grad, luni, în mod excepțional. (VEZI ȘI: INCENDIU PUTERNIC LA O FABRICĂ DE VOPSELE DIN MIHĂEȘTI-VÂLCEA)

Luni dimineață, începând cu ora 08.00, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea a organizat, în cadru festiv, avansarea, în mod excepțional, la gradul de plutonier adjutant, a cadrelor care au obținut rezultate bune și foarte bune la Competiția Mondială de Salvare (World Rescue Challenge), desfășurată în Franța în această lună.

Militarii recompensați sunt: plutonier major Cristian Cârciumaru și plutonier major Rareș Petria  aceștia reușind să ocupe locul doi mondial la proba „Traumă multiplă”, în fața a 34 de echipe din toată lumea. (CITEȘTE AICI: Viaţa lor pare desprinsă din filmele de acţiune. Ei sunt “vânătorii” de bombe)

Recompensarea a fost făcută de către conducerea ISU Vâlcea, cu prilejul împlinirii a 11 ani de la înființarea SMURD Vâlcea, cu avizul Inspectoratului General Pentru Situații de Urgență.

Paramedicii din Vâlcea au reprezentat România în Brazilia și Africa de Sud

De-a lungul timpului, paramedicii din cadrul ISU Vâlcea şi-au arătat eficienţa şi profesionalismul la intervenţiile ce au avut drept rezultat salvarea de numeroase vieți, dar şi la competițiile mondiale şi naţionale, unde au obţinut rezultate remarcabile: locul 10 mondial în anul 2017 – la Târgu Mureș, au reprezentat România în Africa de Sud și au obținut locul 19 mondial în anul 2016 – în Brazilia, iar patru ani consecutiv au obținut locul I naţional – la proba “Acordarea Primului Ajutor Calificat”.

La începutul lunii octombrie, paramedicii vâlceni vor participa în Craiova la proba “Acordarea primului ajutor calificat” în cadrul Competiției Naționale de Descarcerare Acordare a Primului Ajutor Calificat. (NU RATA: POVESTEA POMPIERULUI-EROU CARE SCOATE OAMENII DIN GHEARELE MORȚII)

Citește și...