CANCAN.ro are detaliile unui mega-eveniment. Cel mai spectaculos miliardar al planetei aterizează în România! E mai spectaculos chiar şi decât Donald Trump…Gianluca Vacchi şi soţia lui au milioane de fani pe reţele de socializare din întreaga lume!

Publicat: 03/06/2017 | 00:00

Gianluca Vacchi, cel mai spectaculos miliardar de pe planetă, a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a început să creeze viral după viral pe contul lui de Instagram, ajungând să aibă aproape 10 milioane de urmăritori! Nu doar forma excepţională în care se află excentricul miliardar italian la vârsta de aproape 50 de ani sau mişcările senzaţionale făcute în tandem cu superba lui soţie, topmodelul Georgia Gabriele, i-au dat pe spate pe fanii lui, ci şi felul în care Gianluca îşi trăieşte fiecare zi de parcă ar fi ultima! (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Cum se distrează GIANLUCA VACCHI şi soţia lui în Miami! Aşa arată o seară ”nebună”) Ce-i drept, la ce avere fabuloasă are Vacchi, nu este de mirare că îşi permite să se răsfeţe pe iahturi de lux şi să se plimbe cu avioane private prin cele mai exotice destinaţii ale lumii! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum detalii incredibile şi despre averea miliardarului, cel care a ştiut să investească atât de bine, încât a construit un adevărat imperiu financiar, pornind de la compania-bază, lăsată moştenire de tatăl său. Născut în Bologna, Italia, Gianluca a fost de tânăr pasionat de finanţe, absolvind o facultate cu profil economic. (Citeşte pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Gianluca Vacchi şi-a ”tras” casă nouă! Cum arată apartamentul de lux al milionarului dansator)

După ce a preluat firma tatălui, miliardarul a făcut nişte mutări pe piaţa financiară, administrând cu o mână de fier o serie de companii preluate, incluse apoi în conglomeratul deţinut de el, ori creând de la zero o serie de firme pe care le-a vândut pe sume ameţitoare! La finele anului trecut, afacerea aiministrată de Vacchi a fost estimată la o avere pe piaţă de două miliarde de dolari, iar averea proprie a depăşit 450 de milioane de dolari, fiind în creştere constantă!

Un adevărat guru al fitnessului, Gianluca nu se bucură de averea fabuloasă doar în compania soţiei, pe iahturi de lux sau în locuri la care alţii nu-şi permit nici să viseze! Distracţia favorită a italianului excentric este şi aceea de a fi… DJ! Vacchi a găzduit unele dintre cele mai tari petreceri din lume, inclusiv una într-un club elveţian, numită „Gatsby Party”, unde doar taxa de acces depăşea 1000 de euro!

Gianluca Vacchi va fi gazda petrecăreţilor din NUBA, în seara de 8 iunie!

Cel mai spectaculos miliardar al planetei, depăşindu-l chiar şi pe Donald Trump, faimosul Gianluca Vacchi, aterizează săptămâna viitoare în România şi va fi prezent la NUBA, în 8 iunie. Toţi cei care îşi doresc să îl vadă LIVE pe excentricul miliardar, care are o viaţă parcă desprinsă din basme, sunt aşteptaţi la mega-eveniment, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă va ţine la curent, pas cu pas, în seara de distracţie de pomină! „Salvaţi ziua, doamnelor şi domnilor, întrucât domnul Gianluca Vacchi va fi gazda dumneavoastră joi, 8 iunie 2017, pentru o noapte de neuitat @ nuba #summervibes”, a anunţat clubul NUBA pe pagina sa de Facebook, spre bucuria celor care vor să participe! (VEZI ŞI: Celebrul GIANLUCA uimeşte din nou! Aceasta e vila în care trăieşte excentricul milionar)

CONCURS SENZAŢIONAL! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă şansa de a-l vedea LIVE pe Gianluca Vacchi la NUBA!

Trimite-ne pe pont@cancan.ro un VIDEO cu cel mai spectaculos dans pe care l-ai făcut vreodată şi poţi câştiga o invitaţie dublă pentru seara de 8 iunie, în urma voturilor acordate de cititori, pe pagina noastră de FACEBOOK! Nu doar că vei avea parte de o noapte senzaţională alături de persoana aleasă, dar CANCAN.ro va mai asigura şi consumaţia pentru a vă distra pe cinste alături de cel mai spectaculos miliardar, Gianluca Vacchi!

Citește și...