Acasă » Exclusiv » CANCAN.RO detonează BOMBA! E amantlâcul anului în lumea showbiz-ului. Livia Bordea, sărut pasional în mașină cu cel mai bun prieten al fostului soț!

CANCAN.RO detonează BOMBA! E amantlâcul anului în lumea showbiz-ului. Livia Bordea, sărut pasional în mașină cu cel mai bun prieten al fostului soț!

De: Sabin Tudor 05/09/2023 | 19:40

Știți versurile acelea sensibile pe care le tot cântă Spike în concerte: „Ai fost mereu vesta mea de salvare, într-un deșert cu inimi mistuite-n soare”?! Nu suntem la ora de limba română să facem analiză pe text, dar se pare că celebrul artist și-ar fi găsit vesta de salvare. Nimeni alta decât Livia Eftimie, fostă Bordea. Poate nu vă vine a crede ochilor ceea ce citiți, însă o scriem evidențiat și apăsat: CANCAN.RO are primele imagini cu Spike și Livia, sărutându-se, în mașina cântărețului!

După această introducere cu valențe artistice, vă vom prezenta o realitate brută, necosmetizată, pentru că ce au făcut amorezii poate fi de-a dreptul blamabil. Avem și argumente în acest sens, fiindcă interpretul și PR-ul său au ajuns să aibă o relație amoroasă, călcând pe „cadavrele” foștilor parteneri. Spike a trăit pentru mult timp o idilă alături de Simona Maican, un fel de sosie a Liviei, dar și bună prietenă cu aceasta. Erau atât de apropiate încât Simona i-a fost domnișoară de onoare Liviei, iar Spike cavaler de onoare pentru Cătălin Bordea, la nunta acestora de acum patru ani.

( NU RATA: IMAGINILE MOMENTULUI! A DISPĂRUT DE TREI LUNI, DAR CANCAN.RO A DEPISTAT-O! LOCUL SECRET ÎN CARE SE ASCUNDE LIVIA, DUPĂ SEPARAREA DE CĂTĂLIN BORDEA. S-A ÎMBOGĂȚIT DUPĂ DIVORȚ! )

Livia și Spike au luat prânzul la Stadio, astăzi, după care au plecat către Calea 13 Septembrie, în jur de 13:30 (Foto: CANCAN.RO)

Spike și Livia nu se mai ascund, iar CANCAN.RO vă aduce în atenție imaginile halucinante!

Săracul Bordea, cât a mai suferit și cât și-a mai plâns dorul în mediul public, până i s-au uscat lacrimile. Actorul a bănuit, încă de la separarea de fosta soție, că la mijloc ar fi fost un alt bărbat, fără a avea o dovadă, însă. Livia s-a ascuns, i-a dat block și nu i-a mai răspuns la telefon, ca și cum atâția ani de relație ar fi fost șterși cu buretele într-o clipită. Juratul de la iUmor s-a resemnat și, într-un final, și-a găsit o altă parteneră, ușor asemănătoare brunetei cu care a împărțit patul mai bine de un deceniu.

(NU RATA: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI SPIKE, DUPĂ CE A FOST SURPRINS DE CANCAN.RO SĂRUTÂNDU-SE CU LIVIA LUI CĂTĂLIN BORDEA, PRIETENUL SĂU BUN: “NE MAI ȘI SĂRUTĂM, SUNTEM…”)

Spike și fosta soție a lui Cătălin Bordea s-au tachinat pe tot parcursul vizitei din magazinul de instrumente muzicale (Foto: CANCAN.RO)

Însă povestea din spatele acestor aparențe este de-a dreptul șocantă. Livia s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike, în vara anului 2021. Încă de atunci, pe social media, au tot apărut poze cu patrulaterul amoros: Bordea & Livia – Spike & Simona Maican. Petrecând timp împreună, cântărețul (Spike) și managerul lui (Livia) s-au apropiat. Cel mai probabil, cei doi au trăit vieți amoroase paralele. Livia l-a mințit pe Bordea că piesele lui Spike nu ar fi despre ea, timp în care Simona Maican credea că îi sunt dedicate și îi este muză cantautorului.

Dar iată că proba timpului a demonstrat altceva și situația s-a clarificat pentru cei patru amorezi. Doi sunt fericiți, doi au plecat cu inimile frânte.

( CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A LUI CĂTĂLIN BORDEA! GESTURI TANDRE ȘI ATINGERI ÎN PUBLIC: COMEDIANTUL S-A ÎNDRĂGOSTIT LULEA DE SOSIA FOSTEI SOȚII! )

După ce Bordea s-a afișat cu noua iubită, fosta soție și-a făcut curaj să apară alături de Paul Mărăcine

Am omis, poate, să menționăm că numele din buletin al lui Spike este Paul Mărăcine. Ar fi corectă și gluma că Paul i-a stat ca un ghimpe în coaste fostului soț al Liviei. Dincolo de remarcile acide sau amuzante pe care le-am putea face, există o poveste ce ar trebui relatată, despre cum cei doi iubiți îmbină utilul și plăcutul. Adică Spike și Livia nu sunt doar amorezi, ci și colegi de muncă, sau invers. Pentru că idila s-a născut de la birou.

Cei doi îndrăgostiți au făcut cale întoarsă către Herăstrău, unde Livia își lăsase mașina (Foto: CANCAN.RO)

De precizat ar mai fi faptul că imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă sunt imortalizate chiar în cursul zilei de astăzi. Nici n-au apucat să se „răcească” bine. Acțiunea debutează în jurul prânzului, unde Spike și Livia și-au făcut apariția la Stadio, restaurant situat în Herăstrău. La masă au mai fost alături de un cuplu, ce le-a ținut de urât. Detaliul demn de menționt este că artistul și managerul au ajuns la locație în autoturisme separate – el, într-un Mercedes GLE 53 AMG (110.000 €), ea, într-un Shelby GT500 (100.000 €). Acest fapt denotă că iubiții au tot evitat să se afișeze împreună, până când am reușit să-i surprindem.

Spike și Livia s-au sărutat de mama focului înainte ca bruneta să coboare pentru a-și lua în primire propria mașină (Foto: CANCAN.RO)

Gesturile de apropiere și tachinare au prevestit SĂRUTUL

La ora 13:30 achitau deja nota și se pregăteau pentru următoarea destinație. Spike, Livia și celălalt cuplu au luat cu asalt bolidul celui dintâi. S-au urcat toți în GLE-ul cântărețului și au plecat către Calea 13 Septembrie, unde aveau să își facă veacul într-un magazin de instrumente muzicale. Centrul căutării au fost căștile, dar și noutățile în materie de unelte apartenente spectrului muzicii. În showroom, Spike și Livia nu s-au putut abține și au avut câteva gesturi de tachinare, semn că dragostea este mare și înflăcărată.

Abia s-au despărțit amorezii din sărutul prelung! (Foto: CANCAN.RO)

După ce și-au rezolvat treaba, cei patru protagoniști aveau să plece înapoi către Herăstrău, nu de alta, dar Livia trebuia întoarsă la mașina proprietate personală. Pe drum, fosta doamnă Bordea a fost toată un zâmbet, în dreapta partenerului, emănând prin toți porii că este îndrăgostită până peste cap. Până și „posacul” Paul Mărăcine zâmbea din când în când la gesturile afectuoase ale Liviei. Timpul petrecut în trafic s-a scurs rapid și iată Mercedesul negru ajuns înapoi de unde a plecat.

SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! La coborârea din mașina lui Spike, Livia a întins gâtul către iubit și s-au sărutat de mama focului. Lumea parcă stătea în loc, timp în care cei doi își trăiau dragostea fără norme. Fără să le pese de prieteniile din trecut, de Bordea care a primit divorțul cu forța sau de Simona Maican, cea care părea că radiază în preajma ex-ului ei. Morala este că Spike și Livia și-au atins scopul și iubirea lor a învins. Rămâne de văzut ce repercusiuni va avea acest episod de amantlâc tăinuit atâta amar de vreme!

Simona Maican i-a fost domnișoară de onoare Liviei, iar Spike a purtat hramul de cavaler de onoare al lui Cătălin Bordea, la nunta din 2019

( ACCESEAZĂ ȘI: AU SECAT LACRIMILE PENTRU LIVIA! CĂTĂLIN BORDEA CONFIRMĂ, PENTRU CANCAN.RO, CĂ IUBEȘTE DIN NOU! “ESTE O FEMEIE MINUNATĂ ȘI ÎMI DORESC…” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...