Acasă » Exclusiv » CANCAN.RO detonează BOMBA! E amantlâcul anului în lumea showbiz-ului. Livia Bordea, sărut pasional în mașină cu cel mai bun prieten al fostului soț!

CANCAN.RO detonează BOMBA! E amantlâcul anului în lumea showbiz-ului. Livia Bordea, sărut pasional în mașină cu cel mai bun prieten al fostului soț!

De: Sabin Tudor 05/09/2023 | 19:40

Știți versurile acelea sensibile pe care le tot cântă Spike în concerte: „Ai fost mereu vesta mea de salvare, într-un deșert cu inimi mistuite-n soare”?! Nu suntem la ora de limba română să facem analiză pe text, dar se pare că celebrul artist și-ar fi găsit vesta de salvare. Nimeni alta decât Livia Eftimie, fostă Bordea. Poate nu vă vine a crede ochilor ceea ce citiți, însă o scriem evidențiat și apăsat: CANCAN.RO are primele imagini cu Spike și Livia, sărutându-se, în mașina cântărețului!

După această introducere cu valențe artistice, vă vom prezenta o realitate brută, necosmetizată, pentru că ce au făcut amorezii poate fi de-a dreptul blamabil. Avem și argumente în acest sens, fiindcă interpretul și PR-ul său au ajuns să aibă o relație amoroasă, călcând pe „cadavrele” foștilor parteneri. Spike a trăit pentru mult timp o idilă alături de Simona Maican, un fel de sosie a Liviei, dar și bună prietenă cu aceasta. Erau atât de apropiate încât Simona i-a fost domnișoară de onoare Liviei, iar Spike cavaler de onoare pentru Cătălin Bordea, la nunta acestora de acum patru ani.

( NU RATA: IMAGINILE MOMENTULUI! A DISPĂRUT DE TREI LUNI, DAR CANCAN.RO A DEPISTAT-O! LOCUL SECRET ÎN CARE SE ASCUNDE LIVIA, DUPĂ SEPARAREA DE CĂTĂLIN BORDEA. S-A ÎMBOGĂȚIT DUPĂ DIVORȚ! )

Livia și Spike au luat prânzul la Stadio, astăzi, după care au plecat către Calea 13 Septembrie, în jur de 13:30 (Foto: CANCAN.RO)

Spike și Livia nu se mai ascund, iar CANCAN.RO vă aduce în atenție imaginile halucinante!

Săracul Bordea, cât a mai suferit și cât și-a mai plâns dorul în mediul public, până i s-au uscat lacrimile. Actorul a bănuit, încă de la separarea de fosta soție, că la mijloc ar fi fost un alt bărbat, fără a avea o dovadă, însă. Livia s-a ascuns, i-a dat block și nu i-a mai răspuns la telefon, ca și cum atâția ani de relație ar fi fost șterși cu buretele într-o clipită. Juratul de la iUmor s-a resemnat și, într-un final, și-a găsit o altă parteneră, ușor asemănătoare brunetei cu care a împărțit patul mai bine de un deceniu.

(NU RATA: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI SPIKE, DUPĂ CE A FOST SURPRINS DE CANCAN.RO SĂRUTÂNDU-SE CU LIVIA LUI CĂTĂLIN BORDEA, PRIETENUL SĂU BUN: “NE MAI ȘI SĂRUTĂM, SUNTEM…”)

Spike și fosta soție a lui Cătălin Bordea s-au tachinat pe tot parcursul vizitei din magazinul de instrumente muzicale (Foto: CANCAN.RO)

Însă povestea din spatele acestor aparențe este de-a dreptul șocantă. Livia s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike, în vara anului 2021. Încă de atunci, pe social media, au tot apărut poze cu patrulaterul amoros: Bordea & Livia – Spike & Simona Maican. Petrecând timp împreună, cântărețul (Spike) și managerul lui (Livia) s-au apropiat. Cel mai probabil, cei doi au trăit vieți amoroase paralele. Livia l-a mințit pe Bordea că piesele lui Spike nu ar fi despre ea, timp în care Simona Maican credea că îi sunt dedicate și îi este muză cantautorului.

Dar iată că proba timpului a demonstrat altceva și situația s-a clarificat pentru cei patru amorezi. Doi sunt fericiți, doi au plecat cu inimile frânte.

( CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ A LUI CĂTĂLIN BORDEA! GESTURI TANDRE ȘI ATINGERI ÎN PUBLIC: COMEDIANTUL S-A ÎNDRĂGOSTIT LULEA DE SOSIA FOSTEI SOȚII! )

După ce Bordea s-a afișat cu noua iubită, fosta soție și-a făcut curaj să apară alături de Paul Mărăcine

Am omis, poate, să menționăm că numele din buletin al lui Spike este Paul Mărăcine. Ar fi corectă și gluma că Paul i-a stat ca un ghimpe în coaste fostului soț al Liviei. Dincolo de remarcile acide sau amuzante pe care le-am putea face, există o poveste ce ar trebui relatată, despre cum cei doi iubiți îmbină utilul și plăcutul. Adică Spike și Livia nu sunt doar amorezi, ci și colegi de muncă, sau invers. Pentru că idila s-a născut de la birou.

Cei doi îndrăgostiți au făcut cale întoarsă către Herăstrău, unde Livia își lăsase mașina (Foto: CANCAN.RO)

De precizat ar mai fi faptul că imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă sunt imortalizate chiar în cursul zilei de astăzi. Nici n-au apucat să se „răcească” bine. Acțiunea debutează în jurul prânzului, unde Spike și Livia și-au făcut apariția la Stadio, restaurant situat în Herăstrău. La masă au mai fost alături de un cuplu, ce le-a ținut de urât. Detaliul demn de menționt este că artistul și managerul au ajuns la locație în autoturisme separate – el, într-un Mercedes GLE 53 AMG (110.000 €), ea, într-un Shelby GT500 (100.000 €). Acest fapt denotă că iubiții au tot evitat să se afișeze împreună, până când am reușit să-i surprindem.

Spike și Livia s-au sărutat de mama focului înainte ca bruneta să coboare pentru a-și lua în primire propria mașină (Foto: CANCAN.RO)

Gesturile de apropiere și tachinare au prevestit SĂRUTUL

La ora 13:30 achitau deja nota și se pregăteau pentru următoarea destinație. Spike, Livia și celălalt cuplu au luat cu asalt bolidul celui dintâi. S-au urcat toți în GLE-ul cântărețului și au plecat către Calea 13 Septembrie, unde aveau să își facă veacul într-un magazin de instrumente muzicale. Centrul căutării au fost căștile, dar și noutățile în materie de unelte apartenente spectrului muzicii. În showroom, Spike și Livia nu s-au putut abține și au avut câteva gesturi de tachinare, semn că dragostea este mare și înflăcărată.

Abia s-au despărțit amorezii din sărutul prelung! (Foto: CANCAN.RO)

După ce și-au rezolvat treaba, cei patru protagoniști aveau să plece înapoi către Herăstrău, nu de alta, dar Livia trebuia întoarsă la mașina proprietate personală. Pe drum, fosta doamnă Bordea a fost toată un zâmbet, în dreapta partenerului, emănând prin toți porii că este îndrăgostită până peste cap. Până și „posacul” Paul Mărăcine zâmbea din când în când la gesturile afectuoase ale Liviei. Timpul petrecut în trafic s-a scurs rapid și iată Mercedesul negru ajuns înapoi de unde a plecat.

SĂ VEZI ȘI SĂ NU CREZI! La coborârea din mașina lui Spike, Livia a întins gâtul către iubit și s-au sărutat de mama focului. Lumea parcă stătea în loc, timp în care cei doi își trăiau dragostea fără norme. Fără să le pese de prieteniile din trecut, de Bordea care a primit divorțul cu forța sau de Simona Maican, cea care părea că radiază în preajma ex-ului ei. Morala este că Spike și Livia și-au atins scopul și iubirea lor a învins. Rămâne de văzut ce repercusiuni va avea acest episod de amantlâc tăinuit atâta amar de vreme!

Simona Maican i-a fost domnișoară de onoare Liviei, iar Spike a purtat hramul de cavaler de onoare al lui Cătălin Bordea, la nunta din 2019

( ACCESEAZĂ ȘI: AU SECAT LACRIMILE PENTRU LIVIA! CĂTĂLIN BORDEA CONFIRMĂ, PENTRU CANCAN.RO, CĂ IUBEȘTE DIN NOU! “ESTE O FEMEIE MINUNATĂ ȘI ÎMI DORESC…” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
BANC | Bulă este apostrofat de șeful lui: „Ești cam leneș”
BANC | Bulă este apostrofat de șeful lui: „Ești cam leneș”
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere la mare”, în Italia: Nimeni nu m-a păcălit așa până acum
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta pe aceeași stradă
O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta...
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
Cea mai agresivă Dacia DUSTER de la expoziția MILITARĂ din București - VIDEO
Cum a devenit Ana Bodea din balerină actriță: „Nu știam nimic despre teatru”. Vedeta a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre primul ei rol
Cum a devenit Ana Bodea din balerină actriță: „Nu știam nimic despre teatru”. Vedeta a...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”
Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în discuţie să fie acuzat de omor în loc de ucidere din culpă
Procesul lui Vlad Pascu s-ar putea schimba radical, odată cu noua judecătoare. Se reia în...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Afacerea colosală pe care a gândit-o un român. A pornit totul într-o sufragerie din Cluj
Afacerea colosală pe care a gândit-o un român. A pornit totul într-o sufragerie din Cluj
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în...
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Bărbatul care l-a împuşcat pe premierul Slovaciei spune că nu a vrut să îl ucidă. Juraj Cintula îi reproşează lui Robert Fico oprirea ajutorului militar acordat Ucrainei
Bărbatul care l-a împuşcat pe premierul Slovaciei spune că nu a vrut să îl ucidă....
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre în CONTUL BANCAR
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre...
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Plaja cu cea mai curată APĂ din lume, descoperită într-o destinație de vacanță iubită de români
Plaja cu cea mai curată APĂ din lume, descoperită într-o destinație de vacanță iubită de...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a...
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază demnă de apreciere a pozat-o
Simona Gherghe, mesajul emoționant de ziua fiicei sale. Ce i-a transmis și în ce ipostază...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai aveam tată”
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la cazare au crescut
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la...
Scamatoria CAROM. Culisele nevăzute ale vânzării celui mai mare depozit de substanțe toxice și cancerigene din România
Scamatoria CAROM. Culisele nevăzute ale vânzării celui mai mare depozit de substanțe toxice și cancerigene...
×