„CANCAN te face vedeta”! Noua revelatie a muzicii populare! Cine e tanarul pentru care o sa sa te bati ca sa iti cante la nunta

Publicat: 15/03/2015 | 00:04
„CANCAN te face vedeta”! Noua revelatie a muzicii populare! Cine e tanarul pentru care o sa sa te bati ca sa iti cante la nunta

Dupa cum am promis, facem tot posibilul pentru a curata lumea showbiz-ului de nonvalori, asa ca promovam talente reale, necunoscute publicului. De data aceasta va prezentam povestea tanarului Logofetescu Adelin, mare iubitor de muzica populara.

Logofetescu Adelin Constantin s-a nascut la Targu-Jiu, in 1989, intr-o familei modesta si provine dintr-o familie numeroasa, vand inca trei frati si o sora. Si-a descoperit dragostea pentru muzica inca din frageda pruncie, iar acum viseaza cu ochii deschisi la o cariera impresionanta: „Talentul pentru interpretarea cantecului popular romanesc l-am descoperit din copilarie, iar acum vreau sa duc mai departe traditiile din Runcu, Gorj, acolo unde am copilarit. Talentul s-a slefuit in timp, ca urmare a cursurilor de canto de la Scoala Populara de Arte Tg-Jiu. De asemenea, concursurile si premiile obtinute la Festivalurile de gen m-au facut cunoscut publicului din judet si din tara. Cant de la varsta de 9 ani, iar la 15 ani mi-a fost imprimata prima melodie din repertoriul regretatei Maria Apostol „, isi incepe tanarul povestea.

logofetescu vedeta cancan

 

A castigat numeroase premii

 

Logofetescu Adelin Constantin a fost dintotdeauna sigur pe el atunci cand a fost vorba de vocea sa unica, asa ca nu a ezitat si s-a inscris la numeroase concursuri de profil. Nici macar o singura data nu a plecat acasa fara un premiu, fie el si cat de mic: 

logofetescu vedeta cancan

„Am participat la foarte multe Festivaluri de muzica populara, unde am castigat si numeroase premii precum: Premiul special al juriului la Festivalul Maria Apostol, premiul III la Festivalul Tineretului de la Godinesti, premiul I la Festivalul Cantecului si Portului Popular Tismana, Premiul I Festivalul folcloric Ciuperceni Plai de Cantec si de dor, Diploma de excelenta la Festivalul Domnica Trop”, ne-a mai spus el.

 

CITESTE SI

CANCAN te face vedeta! Povestea impresionanta a unei actrite moldovence ajunse celebra in Spania! „Mereu o imitam pe Thalia”

„CANCAN te face vedeta” va prezinta povestea emotionanta a pictorului fara maini!

CANCAN te face vedeta! Am gasit-o pe cea mai sexy „tocilara” din tara! Cum a ajuns Stefania sa picteze inspirata de fizica cuantica
 

Isi compune singur piesele

logofetescu vedeta cancan

Pe langa vocea de exceptie, tanarul a fost inzestrat de „mama natura” si cu talent la scris, asa ca de ceva vreme isi compune singur piesele, urmand ca in scurt timp sa scoata pe piata si primul lui CD: „Imi compun singur piesele inspirandu-ma din viata de zi cu zi dar si din natura si din viata satului. Pana acum am 16 piese pregatite pentru imprimarea unui CD. Vreau sa duc mai departe traditiile prin cantec si prin costumele pe care le port, care trec de 100 de ani, fiind foarte, foarte valoroase„, ne-a mai spus artistul.

 

Zodia: Pesti
Pasiuni: muzica populara.
Filme preferate : Amintiri din copilarie

„Tin sa le multumesc tuturor oamenilor minunati care m-au ajutat sa ajung aici si care au contribuit la cariera mea”

 

Georgiana Coman

AJUTA-NE SI TU sa descoperim oameni cu adevarat talentati, care merita sa fie promovati, si scrie-ne povestea lor pe adresa pont@cancan.ro cu mentiunea „CANCAN TE FACE VEDETA!”

 

Georgiana Coman

Citește și...