CANCAN te face vedeta! Povestea impresionanta a unei actrite moldovence ajunse celebra in Spania! „Mereu o imitam pe Thalia”

Publicat: 08/03/2015 | 00:37
CANCAN te face vedeta! Povestea impresionanta a unei actrite moldovence ajunse celebra in Spania! „Mereu o imitam pe Thalia”

Rubrica "CANCAN te face vedeta", in care promovam talente fara notorietate revine. Astazi faceti cunostinta cu tanara actrita Loredana Parvu, o femeie frumoasa care locuieste in Spania si care a reusit sa debuteze ca actrita, acolo.

De la emisiunea Savarina de Weekend de la TeleM Iasi, la Festivalul international de Film din Malaga. Asa isi incepe povestea tinara actrita, Loredana Pirvu, in varsta de 25 de ani. Originara din Moldova, a visat de mica sa fie actrita si iata ca visul a devenit realitate:

loredana parvu actrita cancan te face vedeta

„De mica mi-am dorit sa fiu actrita, urmaream telenovelele si mereu o imitam pe Thalia. In Romania era foarte greu sa ma desfasor in lumea artei, din cauza lipsei banilor, asa ca am avut rabdare si incredere ca voi reusi pe viitor. M- am decis sa termin scoala, sa dau bacul, sa reusesc ca sa pot pleca mai apoi in Spania sa-mi incerc norocul, unde locuia mama mea de mult timp. In Romania am reusit sa particip intr-un grup de dans oriental, unde am calcat scena pentru prima data, de asemenea am facut si dansuri de salon, iar in 2009 am co-prezentat o emisiune de divertisment din Iasi, mai exact „Savarina de weekend”, ne-a spus tanara.


A dat lovitura in Spania

loredana parvu actrita cancan te face vedeta

Ulterior, Loredana Parvu si-a urmat visul de a pleca in Spania, la mama ei, iar acolo a si reusit sa debuteze in lumea filmului. „Ajunsa in Spania, timp de un an nu am reusit sa ma implic in arta, din cauza muncii si a timpului. In 2010, am inceput sa fac castinguri, si asa am cunoscut un director de film pe nume Eddie, care m-a facut protagonista in trei scurtmetraje: „Detras de un perfil”, „Crimen astral”, „Quien te ha pegado”. In urma acestor scurtmetraje, am fost remarcata de catre alt regizor si selectata co-protagonista in scurtmetrajul romanesc „The promise”, in regia spaniolului Juan Verdura Gonzalez. Filmul are un inedit legat de romani deoarece este un scurtmetraj spaniol cu actori romani rezidenti în Madrid”, ne-a mai spus ea.

loredana parvu actrita cancan te face vedeta

 

CITESTE SI

„CANCAN te face vedeta” va prezinta povestea emotionanta a pictorului fara maini!

CANCAN te face vedeta! Am gasit-o pe cea mai sexy „tocilara” din tara! Cum a ajuns Stefania sa picteze inspirata de fizica cuanta

„CANCAN te face vedeta”! Povestea traumatizanta a cantaretului tintuit intr-un scaun cu rotile! “Un communist inrait m-a…”
 

Lucreaza si merge si la scoala

In 2013 a participat la Festivalul International de talente din Italia (Roma) unde a prezentat o scena de scrima, iar in 2014 a fost prezenta din nou la Festival, alaturi de actorul Alex Stanciu, unde a castigat locul al doilea ( trofeul Propatria). Loredana isi doreste sa fie o femeie independenta, pe picioarele ei si este constienta ca pentru asta are nevoie si de scoala. Tocmai de aceea, pe langa castingurile la care merge aproape zilnic, Loredana urmeaza si cursurile a doua scoli. 

loredana parvu actrita cancan te face vedeta

„Desi nu am mult timp liber, fac doua scoli, cea de teatru si film (3 ani), si scoala de scrima scenica (4 ani) cu faimosul maestru Jesus Esperanza. In timpul studiilor de actorie, am fost aleasa sa joc in 3 scurtmetraje: ” Pingus con casera      (rol nearanjata), „Sor-prendidas” (rol maicuta), „Dos mujeres y un tapete” (rol negativ). De asemenea, am participat si in doua scene de teatru care se tineau in fiecare vineri timp de trei luni: „Antidoto” si „Mentiras”. Am participat in doua spoturi publicitare, si am fost si la o emisiune in direct cu actuare de scrima (2011), in care am imitat scena din filmul Zorro”, ne-a mai spus Loredana.

 

AJUTA-NE SI TU sa descoperim oameni cu adevarat talentati, care merita sa fie promovati, si scrie-ne povestea lor pe adresa pont@cancan.ro cu mentiunea „CANCAN TE FACE VEDETA!”

 

Georgiana Coman

Citește și...