Canibalii siberieni! Doi barbati rataciti intr-o calatorie si-au ucis prietenul si l-au mancat pentru a supravietui la -30°C

Publicat: 06/12/2012 | 16:40
Canibalii siberieni! Doi barbati rataciti intr-o calatorie si-au ucis prietenul si l-au mancat pentru a supravietui la -30°C

Alexander Abdullaev (37 ani) si Alexei Gradulenko (35 ani) sunt banuiti ca au ucis unul sau chiar pe ambii prieteni cu care plecasera in Siberia intr-o expeditie dedicata pescuitului. Crimele s-au petrecut pentru ca ei sa supravietuiasca pentru 3 luni.

a

Cei doi barbati abia ca mai aveau viata in ei atunci cand au fost salvati de un elicopter dupa ce fusesera dati disparuti de mai bine de trei luni, intr-un mediu cu temperaturi artice.

Un alt patrulea membru al expeditiei este in continuare dat disparut, si despre acesta presupunandu-se ca a picat prada foamei celor doi barbati gasiti in viata.

a

Politistii au gasit in zona de unde barbatii au fost recuperati ramasitele unei persoane, dar trupul lui a fost asa de mutilat incat nu a putut fi identificat.

Un tarus de lemn a fost gasit in apropierea cadavrului alaturi de jacheta plina de sange.

„Ii suspectam pe cei doi supravietuitori ca l-au omorat si l-au mancat pe amicul lor doar pentru ca le era foame”, a spus o sursa din cadrul politiei.

a

„Ambii barbati neaga ca ar avea ceva de-a face cu moartea prietenului lor. Totusi, pe cadavru se vad urmele mai multor taieturi. Asta inseamna ca trupul a fost transat ca la macelari. Acum cateva parti umane, ceva carne si craniul vor fi duse la morga”, a mai adugat sursa.

Politistii din izolata Republica Sakha din nordul Rusiei spun ca o ancheta de crima este deja in derulare.

„Anchetatorii au vizitat locul presupusei crime de doua ori si au cules probe biologice. Clar se vorbeste de o moarte violenta”, a spus unul dintre politistii implicati in caz.

Cei doi supravietuitori neaga vehement ca si-ar fi transat insotitorii, Viktor Komarov (47 ani) si Andrei Kurochkin (44 ani). Ei spun ca i-au lasat pe cei doi in urma la o mina de aur pentru a pleca in cautarea ajutoarelor.

Alex Mazilu

Citește și...