Capatos, scandal cu Andreea Marin: “diva resapata, mai ciuguleste si ea un ban din campaniile ei.” Reactia zanei e uimitoare

Publicat: 12/01/2015 | 00:25

Pusa pe intentii bune, Andreea Marin a primit o palma de la Dan Capatos! Pacatosul a denigrat campania zanei, acuzand-o ca “mai ciuguleste si ea un ban”. Reactia Andreei Marin este absolut uluitoare.

andreea marin

Una din persoanele care au sarit in ajutorul Adrianei Bahmuteanu este nimeni alta decat zana buna a surprizelor, Andreea Marin. Bahmu i-a multumit Andreei pentru sprijin si ca a facut-o sa inteleaga cum sa pretuiasca viata. Dan Capatos, in schimb, a maturat pe jos cu intentiile bune ale zanei, acuzand-o ca face bani din campaniile sale umanitare. Urechile Andreei au auzit tot si raspunde acuzatiilor iesite pe gura pacatosului.

dan capatos

“Gura pacatosului, adevar graieste” e un proverb pe care Andreea Marin l-a primit din plin. In timp ce Adriana Bahmuteanu ii multumea Andreei pentru sprijinul pe care i l-a oferit de cand a reinceput razboiul cu Prigoana, Dan Capatos i-a rupt zanei bagheta facatoare de campanii umanitare.

“Tare rau campania… Arata-mi mie ce a rezolvat Andreea Marin. Mai ciuguleste si ea un ban. Si ce ti-a zis Andreea ca sunt si eu curios… Te-a sunat si ti-a zis alege demnitatea? “Alo, Adriana, Andreea sunt, alege demnitatea! Vezi ca te-am sunat cu taxa inversa.” Nu cred ca indrepti lucrurile cu dive d-astea resapate. Nu cu zane, nu cu dive d-astea resapate. Daca Andreea Marin se imbraca in latex, o cred. Ii punem si doua mustati. Din disperare, uite ca faci gesturi neprevazute, te duci si o cauti pe Andreea Marin, las-o dracu…”, a spus Capatos, acompaniat de ceilalti doi pacatosi, intr-una din editiile emisiunii sale.

Dan Capatos

Zana buna raspunde acuzatiilor pacatosilor cu mult calm. Aflata in vacanta, la Lisabona, alaturi de sotul ei, Tuncay, Andreea a aruncat peste vorbele defaimatoare cu praf de intelepciune.

Andreea Marin

“Sincer, nu ma intereseaza. Fiecare face ce stie mai bine in viata. Vorbele zboara, faptele raman.”, a declarat Andreea Marin in cadrul emisiunii Cancan.ro, de la Romania tv.

Citeste si:

Andreea Marin, bagata in spital de Tuncay! Totul s-a intamplat in Turcia, unde el credea ca nu se va afla niciodata nimic!

M.N.