Care e starea de sanatate a maestrului Ion Dichiseanu si cum explica fosta sotie faptul ca l-a “uitat” intr-o rezerva a spitalului

Publicat: 23/08/2014 | 00:52

La inceputul acestei luni, maestrul Ion Dichiseanu a avut un accident casnic in urma caruia s-a ales cu o fractura de sold. A fost operat de urgenta si a ramas internat pana ieri dimineata. Tot timpul, a fost rasfatat de fiica sa, Ioana.

Maestrul Ion Dichiseanu nu-si mai incape in piele de fericire. Dupa trei saptamani de spitalizare, actorul a plecat in sfarsit acasa, cu zambetul pe buze. Ii era dor sa iasa la plimbare si sa doarma in patul lui, desi in toate perioada cat a stat internat in spital a fost rasfatat mai ceva ca un copil.

Actorul are 81 de ani
Actorul are 81 de ani

Si, pentru ca nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca mancarea din spitalele romanesti nu este tocmai buna, fiica sa, Ioana, m-a vizitat mereu si ii ducea tot felul de specialitati gatite chiar de ea.

ioana dichiseanu spital

„Tata se simte foarte bine, se recupereaza bine. Are pofta de mancare, pofta de iesit. Abia astepta sa vina la el acasa. Am mers la el aproape in fiecare zi, i-am dus mancare calda, tot ce i-a poftit inima. A fost rasfatat ca un copil, iar mie mi-a facut placere”, a declarat Ioana Dichiseanu, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Fosta sotie nu l-a vizitat nici macar o data

Simona Florescu

Ion Dichiseanu si Simona Florescu s-au despartit in urma cu sase ani, insa au ramas in relatii destul de bune. Vorbesc la telefon, dar nu se pune problema de vizite. Cata vreme a fost internat, maestrul nu a fost vizitat de fosta sa sotie. „Nu inteleg de ce ma intreaba toata lumea de Ion Dichiseanu. Ne-am despartit de sase ani, nu sunt obligata sa fac nimic. Nu am fost la el la spital, este adevarat. Vorbim la telefon”, a declarat Simona Florescu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI

Ion Dichiseanu, cu ochii in lacrimi din cauza situatiei fiicei lui! Vezi ce si-ar dori cel mai mult actorul!

Ion Dichiseanu este inca in spital! A fost operat la sold si este internat de peste doua saptamani! Vezi cum se simte

Primele imagini cu noua iubita a lui Ion Dichiseanu! Cum arata partenera blonda a actorului, aleasa, pe modelul… fostei sotii!

Nu a fumat 20 de zile

Ion Dichiseanu a suferit un accident domestic
Ion Dichiseanu a suferit un accident domestic

Imediat dupa operatia suferita, medicii i-au interzis maestrului sa se mai apropie de tutun pentru o perioada de cel putin doua saptamani. Si, desi nu i-a picat deloc bine, s-a conformat: „Nicotina impiedica vindecarea si n-a avut voie sa fumeze, atunci imediat dupa interventie. A rezistat eroic 20 de zile, sunt mandra de el. Dupa aceea s-a apucat din nou, dar a rezistat o perioada si sunt multumita”, ne-a mai spus Ioana Dichiseanu.
 

Georgiana Coman