Care este adevărul, de fapt, despre divorţul lui Laurette! Ce-i reproşează mulatra lui Ciprian Nistor cu care s-a măritat în închisoare

Publicat: 07/11/2017 | 08:58

La aproape nouă luni de când a devenit soţia afaceristului Ciprian Nistor, care e închis pentru evaziune fiscală, Laurette e pe cale să semneze divorţul. Cu toate că modelul de ciocolată neagă zvonurile apărute recent cu privire la despărţire, adevărul este altul, potrivit destăinuirilor făcute sub protecţia anonimatului de prieteni din anturajul afaceristului.

În prezent, soţul lui Laurette e după gratii în Penitenciarul Gherla, iar relaţia celor doi a început să scârţâie, după ce afaceristrul a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare. Conform unui prieten apropiat al lui Ciprian Nistor, Laurette era convinsă că soţul ei va ieşi mai repede din închisoare, respectiv anul acesta sau, cel mai târziu, anul viitor. Se pare că acesta a fost unul dintre motivele pentru care mulatra a acceptat să devină doamna Laurette Nistor.

Potrivit aceluiaşi amic al lui Ciprian Nistor, Laurette îi reproşează că a profitat de ea ca să îşi petreacă cei mai frumoşi ani lângă el, fără ca el să fie în libertate. Mai mult, vedeta i-ar fi spus soţului ei că dacă va găsi un alt bărbat, va accepta să fie cu el. Mărturisirea l-a făcut pe soţul mulatrei să devină gelos şi i-a cam tăiat porţia la resursele financiare, iar acum se teme că va fi înşelat.

Tot aceeaşi sursă a mai spus că divorţul e inevitabil, pentru că Laurette vrea să scape de această căsătorie dificilă, cu soţul după gratii, şi pentru că simte că îşi iroseşte timpul.  În plus, Ciprian Nistor ar trebui să mai stea după gratii între cinci şi şapte ani, iar Laurette nu e dispusă să-l aştepte.

Laurette Atindehou s-a căsătorit în închisoare cu Ciprian Nistor, care este condamnat pentru evaziune fiscală. Cununia civilă a celor doi a avut loc pe 21 februarie 2017. Vedeta a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena Luce Maria.

Citește și...