Care sunt divele dependente de acid hialuronic. Viorica de la Clejani înghite zilnic pastile cu această substanţă!

Publicat: 04/02/2018 | 23:52

Divele noastre au ajuns să meargă mai des la medicii esteticieni chiar şi decât la piaţă. Acidul hialuronic a devenit prietenul lor cel mai bun şi aproape că sunt dependente de minunile pe care le face. Cântăreaţa şi creatoarea de modă Sonia Trifan se injectează ori de câte ori e nevoie. Cearcănele sunt marea ei problemă, pe care le umple cu substanţa minune. Până şi naşa ei, Viorica de la Clejani, a ajuns să înghită pastile cu acid hialuronic.
 

Şi pentru că tot şi-a dorit să fie înţepată… am însoţit-o la medicul Florin Juravle, unde am avut grijă s-o înţepăm şi noi cu ironii hialuronice.

Ridurile, cel mai mare duşman al unor femei, sunt înfrânte de substanţa minune care le întinde pielea. Numai în pielea Soniei Trifan să nu fii pentru că artista a moştenit genetic şi nişte cearcăne de care reuşeşte să scape doar cu înţepături.

„Am un raft întreg cu toate borcănelele minune, bani investiţi de pomană pentru că acel volum care nu există, nu are cum nicio cremă miraculoasă să…”, a spus Sonia Trifan.

A trecut prin mâna tuturor medicilor esteticieni din România. Deşi sunt multe dive nenorocite pe viaţă în urma operaţiilor estetice, şi Sonia a avut neplăcerea să rămână cu efecte nedorite, după ce unul din foştii medici i-a injectat în faţă ce n-ar fi trebuit.

„Măcelarul de la colţ? Pentru umplerea unor riduri de expresie mi-a introdus o substanţă care în timp nu e ok. Nu s-a dizolvat, cum sunt substanţele din ziua de azi, nu s-a absorbit”, a mai spus Sonia Trifan.

Florin Juravle este medicul estetician preferat al vedetelor. Acesta se ocupă şi de ridurile Iuliei Albu sau de Teo Trandafir. Sonia aproape că şi-a făcut abonament la cabinetul acestuia. „Are o zonă a cearcănelor mai adâncă pentru vârsta şi conformaţia ei, de asta ne fixăm pe zona cearcănelor. Este foarte importantă zona ochilor, fiind prima interacţiune cu alţi oameni. În cazul Soniei, interacţionezi şi cu alte zone ale corpului, nu doar cu ochii. Prima zonă tot ochii sunt, indiferent de alte zone”, a spus Florin Juravle.

Acidul hialuronic a devenit pentru unele doamne un fel de aer. Îl folosesc în mai multe tipuri de afecţiuni şi au ajuns chiar să-l mănânce. În timp ce Margherita caută pământ de pe nouă morminte părăsite să-şi facă mască facială pentru întinerire, mama ei, Viorica de la Clejani, preferă să înghită nişte acid hialuronic.

„Chiar zilele trecute am luat masa cu naşa mea, Viorica de la Clejani, şi mi-a adus cadou o cutie mare de pastile în care predomina acidul hialuronic. Pastile pe care ea le ia dimineaţa şi se simte toată ziua foarte bine şi de doi ani de zile le consumă”, a mai spus Sonia Trifan.

Citește și...