Carmen Brumă îţi spune care sunt cele patru secrete pentru a slăbi! Sportul şi alimentaţia sunt elementele cheie

Publicat: 03/03/2016 | 19:16
Carmen Brumă îţi spune care sunt cele patru secrete pentru a slăbi! Sportul şi alimentaţia sunt elementele cheie

Iubita lui Mircea Badea are o viaţă activă şi un corp de invidiat de mai toate femeile din ţara. Pentru a se menţine în formă, vedeta merge periodic la sala şi are un regim alimentar echilibrat.

Carmen Brumă şi-a dorit să le spună tuturor ce trebuie să facă pentru a slăbi într-o perioadă foarte scurtă. Astfel, şatena şi-a postat pe blogul său personal mai multe sfaturi, dar şi o reţetă care poate fi pusă în practică.
„E martie şi sunt convinsă că 90% dintre femei se gândesc că 2-3 kilograme în minus ar fi un cadou cel puţin la fel de dorit ca o geantă, o pereche de pantofi sau o bijuterie 🙂 . Procentul de 10% rămas sunt extraterestre aflate în vizită pe planeta noastra şi le asigurăm de invidia noastră eternă 🙂 . Şi cum nimeni, în afară de noi, nu ne poate face cadou câteva kilograme în minus, iată câteva metode simple şi eficiente care să vă ajute organismul să ardă mai multă grăsime. Evident că aceste soluţii dau roade doar dacă aveţi grijă să reduceţi controlat numărul zilnic de calorii.
1. Faceţi mişcare în mod constant şi încercaţi să vă măriţi masa musculară. Muşchii consumă energie chiar şi în repaus şi vă permit să mâncaţi mai mult fără să vă îngrăşaţi. Încercaţi să faceţi mişcare în aer liber, mai ales când este rece. Este dovedit că activităţile fizice în aer rece cresc arderile interne şi topesc grăsimea .

Carmen Bruma are un corp perfect
Carmen Bruma are un corp perfect

2. Mâncaţi de 3 ori pe zi şi evitaţi zahărul, alcoolul şi grăsimile hidrogenate. Nu neglijaţi alimentele bogate în proteine animale, cu puţine grăsimi (peşte slab, curcan) pentru că au cel mai mare efect termic ( organismul consumă o cantitate mare de energie pentru digestia şi metabolizarea lor).
3. Dormiţi suficient! Cel mai bun somn este între orele 22-6 dimineaţa. Lipsa somnului şi stresul determină o creştere a hormonului cortizol care stimulează depunerile de grăsime.
4. Consumaţi zilnic un suc pentru intensificarea arderilor „Boost your metabolism” din fructe şi condimente care accelerează metabolismul. Şi ca să mă asigur că toate elementele nutritive din ingrediente rămân intacte, îl pregătesc cu storcătorul prin presare la rece.

Daca tii dieta trebuie sa nu uiti de fructe si legume
Daca tii dieta trebuie sa nu uiti de fructe si legume

150 g ananas proaspăt
1 grepfruit mare ( 250-300g)
Rădăcină de ghimbir 5-6 cm ( grosimea unui deget)
Un vârf de linguriţă de scorţişoară
Curăţaţi ananasul, grepfruitul şi ghimbirul şi le introduceţi treptat în aparatul pe care aţi montat sita pentru sucuri. La sfârşit adăugaţi în pahar şi scorţişoara şi amestecaţi bine. Sucul se bea imediat dupa preparare, în prima parte a zilei. O cură de o săptămână (un suc/zi) va face minuni şi veţi vedea diferenţa.” – a scris vedeta pe blogul său personal.

Sunt împreună de 13 ani
Carmen şi Mircea formează un cuplu de 13 ani, însă mult timp aceştia au ales să ţină ascunsă idila. La un moment dat chiar s-a vehiculat ca cei doi s-au căsătorit. Însă, niciunul dintre cei doi nu a făcut vreo declaraţie în acest sens.

Oana Pascaru

Citește și...