Carmen Harra, despre viata ei: „In copilarie n-am avut jucarii si mancam ce apucam”

Publicat: 04/04/2012 | 00:00
Carmen Harra, despre viata ei: „In copilarie n-am avut jucarii si mancam ce apucam”
Scriitoarea americana a vorbit despre viata ei si despre drumul pe care si l-a creat de-a lungul timpului, de cand era doar o fata simpla din Transilvania, pana cand a devenit o prezicatoare cunoscuta in Statele Unite ale Americii.

„In copilarie nu aveam nimic, caram apa cu galeata, n-am avut jucarii si mancam ce apucam. Dar eu eram mereu cu o parte a mintii in alt timp si spatiu si visam la ceva maret. Fiecare avem dreptul sa visam, sa progresam si ne schimbam viata. Este dreptul nostru divin. Realitatea este o reflectie a gandirii. Devii ceea ce gandesti!”, a marturisit Carmen Harra intr-un drept la replica publicat de ziarul „ring”.

Carmen Harra a povestit cum s-a facut trecerea de la fata simpla si necunoscuta – Carmen Muresan – la scriitoarea si prezicatoarea de succes. „Si totusi aveam impresia ca stiu tot ce ma asteapta. Eram mereu constienta de drumul meu in viata. La 16 ani cantam la televizor si la 20 de ani eram si studenta la facultate si un cantaret consacrat. Cand am ajuns in America m-am indragostit lulea de sotul meu si el a devenit totul pentru mine. Mi-am dat seama ca eu cum eram nu mai exist, Carmen Muresan a ramas in Romania si o alta Carmen s-a nascut: Carmen Harra. Voiam sa realizez ceva in aceasta lume mare unde eram nimeni”, mai spune scriitoarea.

VIDEO Scandal intre Carmen Harra si Irinel Columbeanu: „Cand incepi sa scuipi in locul in care te-ai nascut, inseamna ca esti un **** de om” Vezi ce a replicat parapsihologul

Carmen Harra, despre renumita opera de arta de la care a pornit scandalul cu Irinel Columbeanu: „Tabloul meu valoreaza acum cel putin 2,5 milioane de dolari”

Fiica lui Carmen Harra e mandra de „dotarile” ei: „Masurile mele sunt perfecte: 96-66-109 cm. Am sani, forme si fund amplu”

Citește și...