Castigatoarea MasterChef s-a despartit de sotul ei! Aida Parascan s-a intors cu cei 3 copii in Romania: “Fiecare pe drumul lui”

Publicat: 11/02/2014 | 17:24

Aida Parascan a inceput o noua viata, departe de Italia, unde a locuit in ultimii 11 ani. Castigatoarea sezonului al doilea al show-ului MasterChef s-a despartit de tatal copiilor ei.

Aida Parascan are, impreuna cu italianul cu care a avut o relatie de aproape un deceniu, doi copii, de sase, respectiv trei ani, si o fetita din prima casnicie.

Ideea de a creste singura trei copii nu a speriat-o insa, asa ca, din cauza neintelegerilor cu partenerul ei, a decis sa se mute in Romania. Mai exact, la Buzau, unde si-a deschis, cu banii din concurs, o cofetarie.

Afacerea ii merge foarte bine, iar Aida spera sa se extina in Capitala in viitorul apropiat.

Aida ne prezinta cateva retete pe baza de peste
Aida ne prezinta cateva retete pe baza de peste

“Asta e tara mea si daca mi s-a dat oportunitatea sa fac aici un lucru care imi place, il urmez. Asta mi-e locul. In Italia am stat 11 ani. Viata are anumite trepte si trebuie sa treci de ele, sa faci ce trebuie…

aida parascan

Am o cofetarie, acum locuiesc in Buzau, incerc o colaborare si in Bucuresti, vreau sa ma extind”, a spus ea pentru Povestiri adevarate.

Cu tatal copiilor ei a ramas in relatii foarte bune. “Ne-am despartit, fiecare e pe drumul lui. Am luat impreuna aceasta decizie. Atata timp cat nu avem acelasi drum, nu are rost sa continuam. Suntem in relatii foarte bune, el e tatal copiilor si ii poate vedea de cate ori vrea. Daca nu mai e iubire, nu are rost.  Nu eram casatoriti. El m-a cerut, dar eu nu am simtit lucrurul asta”, a incheiat Aida Parascan.

 

C.V.

Citește și...