Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre implicarea lui în „Marele Jaf”: „Dacă un angajat omoară pe cineva, plătesc eu?”

Publicat: 29/01/2013 | 08:34
Cătălin Botezatu, declaraţii incendiare despre implicarea lui în „Marele Jaf”: „Dacă un angajat omoară pe cineva, plătesc eu?”

Asistentul designerului a fost reţinut în cazul furtului de tablouri de la Rotterdam, însă Bote declară că are nicio calitate în acest dosar şi că a fost la DIICOT pentru "o audienţă" pe care o solicitase, şi nu pentru a fi audiat de anchetatori.

„Nu vreau să fiu târât gratuit în scandaluri. Dacă un angajat omoară pe cineva, plătesc eu? Nu este drept!”, a spus Cătălin, informează RTV.

Mai mult, el a ţinut să precizeze că nu are nicio implicare în acest dosar: „Nu am nicio calitate în acest dosar. Am fost la parchet într-o audienţa a procurorilor, la cererea mea.

Derapajul pe care l-a luat acest dosar este unul fără precedent. Aş dori ca numele meu să nu mai fie târât sau asociat cu acest dosar”.

De asemenea, Cătălin Botezatu a dorit să scoată în evidenţă faptul că el nu a fost în ţară în perioada menţionată în dosar.

„Acest băiat a fost asistentul meu, a lucrat pentru mine mulţi ani.

El nu a mai colaborat cu mine din august până în decembrie deoarece nu eram în ţară. Eram plecat la filmările Next Top Model”, a explicat vedeta.

Cătălin a negat şi speculaţiile conform cărora atelierul lui a fost percheziţionat, menţionând că fostul său asistent nu a mai călcat în atelierul său de luni de zile. Despre acesta din urmă, designerul crede că este nevinovat.

„Am primit cu surprindere vestea că a fost reţinut. Ştiu sigur că este nevinovat şi sper să iasă la iveală asta cât mai repede”, a spus creatorul de modă.

(A.T.)