Catalin Botezatu il face PRAF pe Adi Cristea! Vezi cum il DESFIINTEAZA creatorul de moda pe „Print”

Publicat: 19/02/2014 | 18:43

Totul se iarta, nimic nu se uita! Inselat in 2010 de Bianca Dragusanu tocmai cu Adrian Cristea, Catalin Botezatu sare la atac si il desfiinteaza pe "Print", facandu-l cu ou si cu otet dupa aparitia publica de la inceputul acestei saptamani.

Luni seara, Adi Cristea a facut mai multe dezvaluri de senzatie in legatura cu escapada de la Paris si cu presupusa lui relatie cu Bianca.

Botezatu il pune la zid pe Cristea pentru aparitia TV de luni
Botezatu il pune la zid pe Cristea pentru aparitia TV de luni

Enervat de aceasta aparitie de prost gust a „Printului”, primul iubit celebru al roscatei, Catalin Botezatu, a iesit la atac, acuzandu-l pe Cristea ca nu este barbat si ca s-a lamentat intr-un mod complet lipsit de maturitate si de gratie.

In 2010, Bianca l-a inselat pe Botezatu tocmai cu Adi Cristea
In 2010, Bianca l-a inselat pe Botezatu tocmai cu Adi Cristea

Atunci cand un barbat termina o relatie cu o femeie pe care o iubeste cu adevarat, este lipsit de masculinitate si de gratie sa vorbesti despre ea. Este o vendeta gratuita. Chiar nu mai conteaza ce s-a intamplat intre ei. Asa ceva nu trebuie facut nici de dragul unei afirmari. Lumea vrea de la el sa joace fotbal bine, nu sa se lamenteze in halul asta. Este o lipsa de maturitate si de decenta din partea domnului caruia nici nu vreau sa ii rostesc numele„, a spus Catalin Botezatu la Antena 1.

Bianca, pe cand era
Bianca, pe cand era „blonda lui Bote”

Cu totul altfel stau lucrurile in ceea ce il priveste pe Victor Slav. Creatorul de moda are numai cuvinte de apreciere pentru prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV, laudandu-i stapanirea de sine demonstrata dupa dezvaluirile facute de Adi Cristea.
______

CITITI SI:

Secretul a iesit la iveala! Boala CIUDATA de care sufera Adi Cristea. Mariana Rosca, partenera lui de sex, l-a dat de gol

Bianca Dragusanu a izbucnit la TV! Roscata vrea sa il dea in judecata pe Adrian Cristea!
______

Respect total pentru Victor Slav, care a dat dovada de foarte multa decenta si de foarte multa rabdare. Este un om cerebral si foarte bine calculat„, a mai tinut sa precizeze Catalin Botezatu.

L-a inselat cu „Printul”!

Povestea de dragoste dintre Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu a inceput in 2009, dar s-a terminat un an mai tarziu. Motivul? „Blonda lui Bote” – cum a fost ea poreclita de presa tabloida la vremea respectiva – l-a inselat pe faimosul creator de moda cu Adrian Cristea. Vazand fotografiile in presa, Botezatu i-a dat papucii Biancai in direct la TV.

J.D

Citește și...