Catalin Botezatu, INTERNAT in spital! Designerul se teme ca ar putea avea o tumora pe creier!

Publicat: 29/01/2014 | 14:43
Catalin Botezatu, INTERNAT in spital! Designerul se teme ca ar putea avea o tumora pe creier!

Catalin Botezatu a ajuns azi-noapte la un spital din Turcia. Se pare ca starea de sanatate ii cam joaca feste designerului, in ultima perioada, astfel incat acesta a fost nevoit sa apeleze la serviciile medicilor de la o clinica exclusivista din Turcia.

In clinica din Turcia, Catalin Botezatu urmeaza sa faca mai multe investigatii amanuntite la inima si la cap. Designerul s-a simtit rau in ultima vreme si se teme ca ar putea avea o tumora pe creier. De altfel, spitalul la ale carui servicii a apelat Botezatu este renumit in astfel de operatii.

Catalin Botezatu a plecat in Turcia pentru a-si face mai multe investigatii
Catalin Botezatu a plecat in Turcia pentru a-si face mai multe investigatii

Creatorul de moda a ajuns singur la spital, dupa ce, cu doar cateva ore inainte, postase un mesaj pe Facebook in care spunea cat este de dezamagit.

CITESTE SI:

Cel mai sincer mesaj al lui Bote! Designerul s-a decis sa spuna ADEVARUL pentru prima data: „Totul e o prefacatorie ieftina”

Asemanarea incredibila dintre Bote si Kim Kardashian! N-au sa crezi ce au in comun cele doua vedete

Se pare ca totul s-a intamplat in mare taina, Catalin plecand spre Turcia in toiul noptii. In mesaj, designerul roman scrie ca se afla in aeroport si ca ar pleca spre o destinatie „fara intoarcere”.

Catalin Botezatu a mai avut probleme de sanatate si in trecut
Designerul roman a mai avut cateva probleme de sanatate pana acum. El a fost internat de cateva ori, insa nu a droit sa dea detalii despre starea lui de sanatate.

Catalin a avut mai multe probleme cu inima, pana acum
Catalin a avut mai multe probleme cu inima, pana acum

A existat si zvonul potrivit caruia creatorul de moda ar fi suferit si un preinfarct, insa, la fel, declaratiile sale in legatura cu acest subiect au fost destul de evazive.

Le-a transmis prietenilor de pe Facebook cat este de singur si dezamagit
Marti seara, Catalin Botezatu i-a luat l-a rost pe prietenii sai de pe Facebook, spunand ca se simte prins intr-o “minciuna si o prefacatorie ieftina”. “In cele mai grele momente (ACUM) ale vietii mele am fost SINGUR ,desi tot timpul sunt inconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA.”, a scris designerul.
 

R.O.

Citește și...