Cătălin Botezatu, mărturisire surprinzătoare: „Ea e mama copilului meu”. Ce a declarat tânăra sexy

Publicat: 08/12/2017 | 14:19

Săptămâna trecută, Cătălin Botezatu a împlinit 51 de ani, dar, datorită trucurilor sale de frumuseţe, arată ca la 40 de ani. În cadrul unui interviu oferit recent, creatorul de modă a dezvăluit unul dintre secretele sale de preţ.

Deşi iniţial nu şi-a dorit să îşi sărbătoarească ziua de naştere, Cătălin Botezatu a cedat insistenţelor unui prieten. Astfel, creatorul de modă şi prietenii săi au petrecut pe 3 decembrie într-un club de lux din Bucureşti. Printre vedetele care i-au fost aproape aproape se numără: Catinca Român, Ramona Bădulescu, Dana Savuica şi Ozana Barabancea.
 
 În toiul petrecerii, Cătălin Botezatu a făcut un anunţ supriza: îşi doreşte să devină tată.
 
„Ea e mamă copilului meu. A zis că darul nu mi-l mai da că e mamă copilului meu. Am făcut şi Revelionul împreună am început anul cu ea, îl termin cu ea, îi fac un copil. E prea frumoasă să nu-i fac un copil!”, a spus Cătălin Botezatu despre o tânără brunetă, invitată la petrecere.
 
 Tânără  sexy a confirmat m[rturisirile designerului.
 
„Cadoul meu pentru el este un copilaş. Am început treaba, da!”, a spus tânără.

De ziua lui, celebrul designer a petrecut prin muncă, dar şi distracţie. Atunci, el a vorbit despre cea mai mare dezamăgire chiar la ceas aniversar: cineva important nu l-a sunat să-l felicite.

„Cadou… am primit o petrecere în club, iar la micul dejun, conducerea hotelului a pus poza mea pe perete alături de mai mule celebrităţi care au vizitat hotelul. Îmi doresc să fiu liniştit, să fiu sănătos. Dacă anul începe cu dreptul şi din punct de vedere emoţional, acolo Sus cineva mă iubeşte. Am aşteptat un telefon şi o urare de la cineva, dar nu a venit. Am primit peste 10.000 de mesaje, de pe toate continentele şi aceste lucruri mă fac fericit, chiar dacă nu am primit acel telefon pe care îl aşteptam”, a spus Cătălin Botezatu în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...