Catalin Botezatu recunoaste in premiera: “Iubesc pe cineva de mult timp” Ce SACRIFICII uriase face

Publicat: 23/09/2014 | 13:59

Catalin Botezatu a avut o vara plina pe care a petrecut-o in mare parte pe litoral, unde seara de seara a fost in clubul pe care il detine in Mamaia. S-a intalnit cu o multime de oameni importanti, insa a stat departe de iubita lui.

Da, ati auzit bine. Catalin Botezatu are o iubita, insa nu este genul de relatie ‘la vedere’. Designerul a recunoscut ca exista o persoana care i-a luat inima, dar cu care nu se vede foarte des. Fiind la mare distanta unul fata de celalalt, trebuie sa calatoreasca cu avionul pentru a se vedea.

botezatu

“Iubesc pe cineva de mult timp, e ceva foarte comod, o relatie care nu este la vedere. Nu este din lumea asta si sta mai mult pe drumuri. Ne vedem doar cand chiar ne dorim sa ne vedem. Sta mai mult prin afara. Cand nu mai putem de dor, ne urcam in avion si ne vedem”, a povestit Botezatu la Kanal D.

botezatu

CITESTE SI

Catalin Botezatu a incalcat legea si si-a pus viata in pericol. Ardea de nerabdare sa ajunga la hotel cu…

BOMBA VERII! Ea e noua iubita a lui Botezatu! Vezi cu cine a fost filmat designerul de paparazzii

 

I s-au montat stenturi la inima

botezatu


La jumatatea lunii mai a acestui an, Catalin Botezatu a fost operat pe cord deschis de medicii turci si i-au fost montate patru stenturi pe inima. Interventia a fost realizata din cauza problemelor pe care le avea designerul, evitandu-se astfel un posibil infarct ce i-ar fi putut fi fatal.

D.C.

Citește și...