Catalin Botezatu, vacanta de VIS in Hawaii: „Este un mic paradis” Vezi ce a facut si cum a imbinat placerea cu afacerile

Publicat: 08/05/2014 | 08:06
Catalin Botezatu, vacanta de VIS in Hawaii: „Este un mic paradis” Vezi ce a facut si cum a imbinat placerea cu afacerile

Catalin Botezatu a zburat 23 de ore pentru o vacanta de vis in Hawaii. Designerul a petrecut doua saptamani de vis in care a reusit sa imbine placerea cu afacerile.

Dupa ce a vizitat Los Angeles cu Vica Blochina, Botezatu a schimbat destinatia si a simtit nevoia sa se mai relaxeze putin si sa scape de cotidian.

botezatu

botezatu

A fost o vacanta de tinut minte in care a facut si scuba diving, beneficiid de un instructaj ca la carte.

botezatu

„De la celebrele locuri unde s-au filmat «Jurassic Park» si «Godzilla» pana la cele mai exotice plaje, Hawaii este un mic paradis pierdut in mijlocul Oceanului Pacific. E un loc in care am fost fericit, a povestit Catalin Botezatu in Ring.

botezatu

botezatu

Nu a fost in Hawaii doar pentru relaxare. Catalin Botezatu a avut niste intalniri de afaceri in care a discutat despre crearea unor costume pentru un nou show Cirque de Soleil.
____________________
Citeste si
Clipe de cosmar pentru Botezatu in avion! „O usa s-a depresurizat si…” Prin ce a trecut designerul

Am aflat cine il imbraca pe Catalin Botezatu! Vezi pe mana carui stilist a ajuns Bote

____________________

LECTIE de demnitate! Botezatu: „As merge sa lupt pe front pentru tara mea

Multe vedete din showbiz ar face orice pentru a scapa de a armata, in cazul in care Romania va fi implicata intr-un conflict armat.  Exista insa si mici exceptii.

Catalin Botezatu spune ca si-ar servi patria si ca asa trebuie sa faca orice barbat adevarat.
„Daca ar fi nevoie, bineinteles ca as merge sa lupt pe front pentru tara mea. Imi iubesc tara, sunt patriot! Asa e demn si barbatesc, asa ar trebui sa faca fiecare barbat. Am facut armata la Caracal, la regimentul Rachete Antiaeriene, si tot acolo m-as duce in caz ca ar fi nevoie, pentru ca as sti ce sa fac”, a spus Botezatu.

D.C.

Citește și...