Catalin Ivan: „Sunt incredibile atacurile doamnei Pocora! Ponta s-a luptat cu Basescu, in timp ce Antonescu i-a luat apararea”

Publicat: 26/02/2014 | 11:07
Catalin Ivan: „Sunt incredibile atacurile doamnei Pocora! Ponta s-a luptat cu Basescu, in timp ce Antonescu i-a luat apararea”

Catalin Ivan, purtatorul de cuvant al PSD, condamna afirmatia recenta a doamnei Cristina Pocora, atragand atentia ca, in ultimele sase luni, reprezentantii PNL sunt cei care 'se intrec in a gasi justificari pentru a colabora cu Traian Basescu".
 

E incredibila exagerarea acestui atac, din partea celor care, in ultimele sase luni, se intrec in a gasi justificari pentru a colabora cu Traian Basescu. Din partea celor care vor, acum, sa ii dea iar puterea lui Traian Basescu, pregatindu-se sa colaboreze cu el si cu partidele sale, in parlament si in teritoriu„, afirma Catalin Ivan.

In acelasi comunicat de presa, purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat mai declara ca „Victor Ponta si Guvernul USL sunt tintele boicotului lui Basescu si atacurilor marsave ale propagandei sale portocalii de aproape doi ani. Si, in tot acest timp, Victor Ponta s-a luptat cu Basescu. De sase luni, domnul Crin Antonescu nu a facut decat sa-i ia apararea lui Traian Basescu. In ultimele sale aparitii publice, Crin Antonescu nici nu se mai refera la Traian Basescu, ii preia doar liniile de atac impotriva Guvernului si le foloseste din plin. Putem trece peste orice, dar nu peste astfel de minciuni! Premierul e in fruntea luptei anti-Basescu, iar liberalii isi tot cauta scuze pentru a colabora cu el. Noi, PSD, am lansat un apel sincer catre partenerii din PNL, insa se pare ca acestia nu fac decat sa recurga la noi atacuri mincinoase„.

J.D
 

Citește și...